Världens bästa pappa


Oleary's&bio


Dont u


24hours

Jobbar 24h pass idag, känns väldigt bra, tiden har gått snabbare än vad jag trodde trots att man jobbar helt solo under hela dygnet. Var lite nevis innan över att Jag inte hade någon att fråga om jag undrade över något men det har gått bra. Min gulliga handledare ringde även hit och kollade att allt var ok:) söt! Tråkigt bara att det inte finns någon tv på rummet men jag har tagit med mig calles air Mac så det går ju fint ändå. Har varit ute på promenad och hade med oss varm chocklad och smörgåsar, mysigt värre!:) har käkat middag och stökat på:) nu ska jag förbereda inför kvällen så vi hörs igen nån gång:)


LYCKLIG


Selda


20Års kalas för josefinelin.


Fredagsmys

Sitter hemma på min gata i stan. Jag och Calle ska sova här och det känns så skönt att vara hemma här:) får sånna flashbacks sen för ungefär precis ett år sedan när jag träffade Calle! Har nyss kollat på idol och tagit en cider, har lärt pappa spela wordfeud haha så sjukt! Men otroligt roligt! Han är så himla Oteknisk, men jag och brorsan har tjatat på han en iPhone och nu jädrar har jag alltid en wordfeud kompis! Skoj!

Nu måste jag återgå till speladet. Pappa blir ivrig haha! Hej svejs


...

Jesus Kristus vad jag är dålig på att blogga! Haha näst intill skrämmande. Jag skulle lika gärna kunna ta bort bloggen men tycker det är så mysigt att ibland kunna skriva en liten trudelutt eller lägga upp nån bild sådär:)

Veckan har varit omtumlande för mig. Hänt lite tokigheter som resulterade i en hel den sjukhusbesök men nog om tråkigheter för vet ni? Snaaaart flyttar jag och Calle! Och som vi längtar och som vi Väntat!! Haha helt sjukt, men tiden har gått relativt fort ändå och vi har hunnit köpt det mesta!

Nu måste jag avrunda för Calle ska uppdatera min iphone och fixa lite dittan och dattan med den! Hörs! Puss


Calle&jag

Älskar the Sims. Älskar att bilden i bubblan är så förbannat lik Calle!


Sigge


Måndag

Kickade igång nya arbetsveckan med att jobba 08.00-13.00. Skönt! Fan jag blir så bortskämd med tiderna på förskolan mot mitt vanliga jobb så det är skrämmande. Är vab att kliva upp 05.30 och nu får man sovmorgon varje dag, OCH några tidiga dagar, faaantastiskt! Efter jobbet drog jag och Emelie till Ikea, hann med en sväng på systemet och sedan drog vi hem igen.

När jag kommer hem till Calle ser jag att han börjar packa ner och packa ihop. Att någonting så långt borta ibland kan kännas så nära... Är det inte gör underligt. Längtar!


Söndag

tagit det lugnt idag. Taggat inför en ny vecka med jobb. Jag har också Träffat emlan som äntligen är hemma<3


Lördag

Enda lediga dagen imorgon. Det firas med vin och världens finaste pojkvän


RSS 2.0