säsong fyraaaa

Sitter här och lyssnar på musik och bara chillar. Har varit ute och gått i det fina vädret och surrat lite med Calle som är ute och jobbar. Imorgon ska jag till en skola som jag ska vika på, ska bli riktigt kul! Sitter också och letar säsong 4 med svensk text till men hittar inte på en enda sida, är så sjukt sugen på säsong fyra så funderar på att ladda ner utan text, är ju faktiskt inte så svårt att förstå ändå? hur mycket text läser man egentligen?:p man lyssnar ju mest ändå... hehe... Aja, ska ta och fixa till mig lite och städa upp lite här. Puss o heyye...

dub


snackar bara jobb, alltid jobb

Gaaaah! vad jag har ont i fötterna. Nu har jag jobbat fre, lör, sönd, mån. Är helt slut i fötterna. Måste nog ta och köpa mig ett par riktiga jobb skor om det ska fortsätta såhär?  Idag har jag fredag i skallen förrästen. Hatar när det blir så, ville liksom känna måndags känslan som alla andra också gör idag, men icke. Jag har fredag, en härlig känsla, jag ska ha " åh, nu är det måndag igen" känslan men hittar den inte. Så nu gör jag helg i två dagar innan jag börjar jobba igen! puss på er.

redhead

Idag har jag suttit och sökt tusen jobb känns det som, helst så vill man ju ha svar på en gång men det kan man ju inte få tyvärr. Längtar sjukt till hösten och vintern just nu, kanske för att då får man ta på sig dem stora stickade tröjorna, njuta av mörkret på kvällarna, tända ljus och mys under filt med sin pojkvän. Eller bara för att i höst-vinter så flyttar vi. Längtar så sjukt, är så glad och har en sån otroligt härlig känsla i mig. Trots att ångesten kryper väldigt tätt i kroppen för att jag inte har något fast jobb ännu. Men allting, allting allting allting kommer att lösa sig. Jag får hoppas att gud är på min sida..
Som jag skrev för några inlägg sedan så är jag otroligt sugen på att bli rödhårig igen, rött=höst och vinter och blondt vår&somma. jag vet inte, vad tycker ni? Kan ni inte snälla bara lämna en liten kommentar så kanske jag blir ännu mer peppad till att blogga ännu mera, som förut igen? Kom igen, va snälla! Puss på er.
tror ni jag vågar?:)

städa

Idag har vi röjt här på gården varit ute och kännt på friska luften samt haft pappa i örat mellan varven, han verkar riktigt taggad för att jag och Calle ska flytta=) känns så jäkla braaa!!! Nu ska vi göra lite käk, kassler och ris, muummmss och ikväll blir det bara chill eftersom jag jobbar hela helgen =) HÖRS! :)

lägga!

Det tog inte lång tid innan jobbet hörde av sig igen, ska jobba fre-lör-sön, det känns så jävla bra!  Imorse var det näst intill glädjetårar som kom ifrån mig när hyresvärden för lägenheten som vi kollade på igår ringde och sa "Vi vill jätte gärna ha er som hyresgäster här" ÅÅÅÅÅHHH, ni kan inte fatta hur lycklig jag är just nu!! Jag och Calle har alltså fått en lägenhet mitt på storgatan, en tvåa, tak våning, stor balkong!!! Inflyttning första november, dom ska renovera upp den först :) Så på fredag sticker Calle in och skriver kontrakt samt väljer tapeter och grejer till lägenheten =) Känns lite knas att jag inte ska vara med och göra det.. menmen :p
Har suttit och letat jobb som en galning idag. Så hoppas hoppas hoppas att jag får ett snarast!! =) NÅVÄL! ville bara break the news! sooo lonng

måla naglarna

Idag tog jag en lååååååång sovmorgon, det var så otroligt skönt. Dock så kändes det så otroligt fel när Calle klev upp och åkte till jobbet imorgon och jag inte hade någonting att gå upp till om jag säger så. Har ringt till RoP enheten och surrat lite och börjat kika på nya jobb, pappa har även hjälpt till lite så jag hoppas hoppas hoppas att jag slipper gå arbetslös en längre tid. Det kryper smått i kroppen redan nu men jag måste lära mig att slappna av, att njuta av ledigheten nu. Annars lär man ju gå in i väggen men det är svårt att njuta när allt man ser framför sig är dollartecken haha...
Är också otroligt sugen på att shoppa, vill dra till birsta, IKEA, boom och liknande, kolla på kläder, inredningssaker, tallrikar och annat skit bara för att jag är så sugen på att flytta hemifrån. Låter sjukt va? haha.. men så sant..
Nu ska jag göra någonting jag längtat efter hela sommaren, måla naglarna!! Det låter konstigt kanske, men man får ju inte ha negelack på sig när man jobbar inom vården, men nu ska det bli lysande färg bannemig! hörs på ett tag.
ÄR SÅ JÄKLAR SUGEN PÅ ATT BLI RÖDHÅRIG IGEN!!! så ni vet..

sista dagen

Wohoo. Har nyss gjort min sista schemalagda dag på service för i år, eller nä, jag kanske får ett längre vikariat också, men det vet man aldrig. Jag och Anja gjorde tårta och bjöd på kväll för dem som jobbade delad tur och den blev minst sagt succe! Jag gick hem med sån sjuuuuk ångest över att inte veta när jag ska jobba nästa gång, är så sjukt stressad för att jag inte har något jobb nu, på heltid. Imorgon är man extra jobbare igen och vet inte när man ska jobba. shit vilken ångest och panik jag har just nu. måste verkligen krypa in i Calles famn och försöka njuta av LEDIGHETEN! allt annat löser sig!


hemma på min gata i stan

Ja, så som rubriken låter. Jag är hemma på min gata i stan, sitter och pratar stunt med mamma och pappa och bara myser framför något dåligt tv program på tv. Det är liksom allt som behövs för att jag ska vara nöjd. Att bara kunna vara. Förut satt jag aldrig med dem och kollade på tv, men nu är det nästan bästa stunden när jag är hemma. Håller mig nästan ifrån mitt egna flick rum haha! Ne, nu ska jag vila lite i soffan och sedan göra nå mat. Seees!!


hello you

yeeey. kusin emma har pillat i min blogg och jag har inte sett det förrän nu? om man kan säga så, har faktiskt inte en aning när hon gjorde det men jag blev glad när jag såg det iaf :D tack sååå mycket =).
Nu har jag kommit in på sista veckan av jobbet på service. Det är med kärlek och sorg jag lämnar det stället, blir nog så att jag kommer jobba extra där men inte som nu. Första gruppen som gick på semester den sena perioden kommer tillbaks i veckan, har saknat dem haha kan man säga så? tur att alla hinner tillbaka så jag kan säga hejdå. haha, gud. Känns som om jag ska flytta från stan eller något :p menmen...
Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbar hela helgen. Har inte hunnit med så mycket än faktiskt. Tog en rejäl sovmorgon som behövdes eftersom jag har varit dålig dem senaste dagarna. Kände mest för att ligga kvar hela dagen i sängen men så blev inte fallet. Tog en brunch med svärmoren min och fick ett par örhängen :) ååh, jag är så glad. Har världens bästa svärisar. Har fått så fina klänningar och smycken av Madde så det är inte sant! Är så himla glad över allt jag fått! =)
Nu ska jag se ett gossip avnsitt och leta säsong fyra på internet som en tok, men har ännu inte hittat den? aja.. nåväl. På återseende! =)

några ord till er

Vad konstigt det känns. Jag loggar in här, kollar statestiken och ni flesta är kvar? Det blir en konstigt känsla för mig för jag skulle verkligen vilja ge er några ord, några fina fina ord för att ni är kvar. men sedan känner jag att jag inte kan ge er något. För jag vet inte vad jag ska skriva. Det är tomt i min lilla hjärna, mina hjärngymnaster har slutat arbeta. Konstigt ändå, förr kunde jag sätta mig ner och skriva flera A4 papper. Jag var fylld av ord som ville ut. Nu känner jag mig mer samlad i mig själv, lugn och rofylld. Inte för förut, uppstressad och alltid på tårna. Det känns så skönt på något sätt, att bara kunna vara. Jag trivs så bra med mitt liv, jag håller bara tummar och tår nu för delar av min framtid. Att jag och Calle får en fin och bra lägenhet som blir just våran, vårat hem. Och att jag får ett bra jobb med fast tjänst. Går lite på tårna ändå och väntar. Är ivrig efter svar, så att jag ka få dem och söka söka söka vidare sedan(om det inte skulle gå vägen). Vill plugga också, samtidigt som jag vill jobba först. Åh, det är svårt. Men det kommer att lösa sig. allting kommer att bli sååå bra i slutänden, det vet jag ju.
Jag är bara så himla glad över alla fina vänner jag har, min älskade familj som betyder så mycket och framförallt min underbara pojkvän som alltid finns vid mig. Är glad. Så glad. Så nu, mina älskade läsare. Fick ni några ord. Och det kanske kommer fler. love.

2 augusti

Jahaja kära ni. Då har man jobbat hela helgen så förtjänade en ledig dag igår, vilket jag tog vara på. var hemma en sväng och träffade mammsen och pappsen sedan på kvällen var vi bjuda på middag hos calles släktingar, mmmm.. det var mysigt och ypperligt trevligt!
Idag har jag varit nere på dannes och träffade anja som hade lunch. nu ligger jag bara och slappar efter att ha plockat lite i rummet, har mtv på högsta och nynnar med. Ska sätta mig och söka lite jobb och finslipa lite till på cv't, tycker fortfarande inte att det duger.... hah... nåväl. ska få i mig nå käk också innan jobbet! ibland är det skönt att jobba kväll =) puss o kram.
'

jag är alltid full när jag är tuff


RSS 2.0