hejhej

Dagarna bara går och går, man jobbr och jobbar. MEN idag har jag och Calle bjudit ner Carro och Mathias. Carro ska färga mitt hår och som tack ska hon få vin som belöning!! =) ha...ha..ha jag är en sån bra vän! Grabbarna får underhålla sig med whiskey (blä) menmen.. ska nog bli en trevlig kväll. ville bara kolla in och säga heeejjj =)

heeej heeej


till er.

Dagen i ära tänkte jag ge er ett inlägg med text faktiskt, tycker smått synd om er readers som går in på mig blogg och det aldrig är något riktigt inlägg. Dock så blir det inget långt inlägg med tanke på att jag idag varit och fixat mina naglar och det är ett rent helvete att skriva med dessa haha... Ikväll har jag kokat knäck, bakat pepparkakor och satt nejlikor i apelsiner, det luktar ju så himla gott! =) har äntligen hittat lite julkänsla! =) gick även en sväng på stan i hopp om att hitta nån julklapp till pappa men det var lättare sagt en gjort! =) Nu ska jag avnjuta en cider innan jag hoppar i sängen, imorgon kliver jag på att nytt dygns pass!
Hur som haver tycker jag att ni läsare ska ge mig lite motivation till att blogga igen så jag kommer tillbaks i detta!=) det är ju faktiskt rätt mysigt med en blogg! Kram på er.

helt underbar video


making up for teenage crime


RSS 2.0