Förskolan

Solens ena stråle lyckas träffa just mina kids på utflykt


Funkareee?

Hallelujah! Stor eloge till blogg.se.


yes, iPhone baby

yeeeees. DET var på tiden blogg.se! Äntligen har deras app till  iphonen kommit, äntligen så kanske det finns ett hopp om mig i blogg världen igen, haha! Iaf åt er trogna läsare! wihuu. Nu ska jag snabbt in och ladda ner den!

systemet

Idag har jag och Calle varit och hämtat våran fina fina soffa som vi byggt ihop själva på mios hemsida, den blev jätte fin! Skulle helst bara vilja sprätta upp kartongerna och dra av plasten och sätta ihop den på en gång, men det är ju den eeeeviiigaaa väntan som fortfarande håller i sig...tyvärr... Men det är ändå bra att vi får flytta i början av november för nu har vi hunnit jobba och jobba och jobba och kollat på olika sorters möbler osv så att vi inte bara kastade oss på den första bästa. Nu är snart allting komplett och det känns bra =) Calle ligger och spelar nhl på ny tv'n och ljudet bara dunkar in i hjärnan på en. Herregud! Igår såg vi på 3D film, jisses vilken bild altså.
Idag har jag även spräckt min systemet oskuld. Min mun stod upp till båda öronen när jag gick in och ut ur systemet, det blev lite cider och två flaskor vin. Ska bli sååå gott att ta ett glas vin ikväll. Känner för lite höst mys här i mörkret... Ligger just nu och vilar, vi har varit på kalas och ätit tacos, tårta, morotskaka och allt vad det bjöds på så känner för en liten powernap.. Dags att avrunda! seya!

sjuk

Jag har gått och blivit sjuk. Det är jobbigt, känner inte att jag har tid just nu. Eftersom vårdcentralen strulade igår så fick jag åka till en arbetskamrat och få lite cosilana vilket var tur, sov hela natten. vaknade inte en enda gång, skönt att slippa sömnlösa nätter pga hosta! Tacka gud för att jag har så underbara arbetskamrater =) Nu ligger jag bara i sängen och lär nog stanna här hela dagen. Calle har köpt en ny tv och hemmabio system så jag trivs väldigt bra på min plats just nu  haha! :D aja. hörs=)

a

här rullar tiden på, jobbar mer än venligt och nästa vecka ska jag på ett nytt ställe och tbx till förskolan. Tiden går så fort, lite skrämmande men det betyder ett steg närmare lägenheten:) börjar bli sjuk också, men försöker inte tänka på det för att känna mig bättre :) haha. nu ska jag mya ner mig under filten och väntar på calle som är på möte?!.hähäää. byyyeee

tjugo

wehoo.. Idag är det min dag. Inte nog med att det är min födelsedag så har jag och Calle årsdag idag också.
Du är lycka Carl-Johan. Jag älskar dig.


weho

Jag kan säga att i fredags hann jag inte längre än till bussen innnan jag slockande haha. Calle ringde sedan och sa att han jobbade över så jag drog ut till svärmor och tog ett långt bad och tog hand om mig själv! sedan hämtade jag svärfar och åkte hem. Lördagen blev en sovar dag, vi sov otroligt länge och tog det bara lugnt hela dagen! Igår så firade vi min svärfar med middag och tårta eftersom han fyller år idag, så vi städade och fixade innan alla gästerna kom. Blev jätte god mat och tårta, lyckat!=)
Idag har jag suttit som en dåre och sökt jobb, ringt och skickat ansökningar överallt känns det som :p men nu hoppas jag verkligen att jag har turen med mig =) Imorgon fyller Calles mormor år och på torsdag jag! En hel del som fyller år i veckan så att säga=) Kul! Blir äntligen 20! Nu sitter jag och letar middags tips men kommer fan inte fram till något :p vi får se vad jag kokar ihop för gott! hej o hå

mm

God kväll. Kom hem för cirka en timma sedan, har varit iväg på lite små ärenden med Calle, och jag är så sjukt slut :p det gick bra på förskolan idag också, såklart! Men är trött :p min kropp är trött och kan inte ens tänka mig hur den kommer att vara på fredag kväll när jag jobbat 8 tidiga dagar i rad. Äh, cash is king!

Nu ska jag vila en stund och sedan ska jag gå ut och kolla hur det går för Calle som är ute och typ, borrar i betong, det går framåt iaf! aja, hey så länge

lyx

Wohooo!! idag börjar jag halv nio, snacka om lyx, jag har vakna minst 6 gånger mellan 6-7 bara för att jag är van att stiga upp vid 6! haha. skööönt. Jag är pigg som en lärka och ska snart åka och tanka innan jag far på jobbet! Idag slutar jag halv fem och ska ha ungarna själv på eftermiddagen :O undrar hur det kommer gå. men förhoppningsvis bra! Eftersom alla är så snälla!=) AJA,... nu ska jag pussa calle hejdå :( se ya later.

förskolan

God kväll! Ligger i sängen med min mysa boom filt och myser, har suttit och kollat på möbler och köksbord och grejer till lägenheten och blir helt crazyyy av alla saker. haha vill ha allt, nu! Vill flytta NU NU NU NU!!!!!!
Idag har jag iaf gjort min första dag som förskolelärare. Det gick förvånansvärt bra men dock väldigt omtumlande, är trött i huvet och undrar varför det allt måste vara en "bad guy" i varje klass? så tråkigt... NÅVÄL. nu ska jag sluta blogga. så ni vet, hej då.

det är okej att känna


blött

10 timmar och en dusch senare är jag redor för att hoppa ner i sängen och gosa med mitt hjärta. Älskar att vara ny duschad men hatar att lägga mig med blött hår, det resulterar alltid i att mitt hår står åt ALLA håll imorgon bitti och jag får leta med ljus och lykta efter min stackars bena som är gömd i min egna skog på huvudet...typ... en simpel förklaring av ett av mina vardagsproblem. haha... har öppnat fönstret i hopp om att jag ska börja frysa jätte mycket så det blir ännu gosigare att krypa ner i Calles varma famn, hihi.. vad gör man inte ;) NÅVÄL! natti natti lovers.

there is a fire burning in my heart


2 september

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan av ett sms för en stund sedan och kunde inte somna om, det här som var min enda sovmorgon på en vecka. Började jobba igår och ska jobba tills nästa fredag utan att vara ledig. Ska bli så jäkla skönt att bara jobba jobba jobba men är rädd för att det kommer att slita lite på mig, men det kommer nog gå bra =).
Igår gjorde jag och Calle "vinter" Vi tog in täcket igen och stoppade i påslakanet. Så jäääkla skönt. Världens största och fluffiga täcke, känner mig som en bebis när jag ligger under täcket för det är så stort. Super mysigt=)
Nu ligger jag i sängen och kollar på lite dåliga program, orkar verkligen inte kliva upp än. Men måste nog snart få i mig lite frukost =) Nåväl! Hörs senare =) puss.

RSS 2.0