älskling ♥

Känner mig lite piggare efter en uppfriskande dusch. Har nyss fixat klart mig och dragit på kroppsstrumpan, nu väntar jag på att älskling ska bli klar med nyårsmiddagen =) får promt inte komma ner och hjälpa honom eller se vad han håller på med, så det ska bli lite spännande o se vad han gjort =D  Vi får se var vinflaskan tar oss under middagen, kanske stannar vi kvar här och skålar in året, eller så åker vi bort till bölom till svärmor =) Nä, nu är jag nyfiken så ska kolla om jag får komma ner nu =D gott nytt ååår!! =)

sjukstugan

trött och jävlig. orkar knappt ta mig upp ur sängen om jag väl har lagt mig ner, känns som ett riktigt dilemma det här med nyårsafton när man skulle behöva bli såhär pissig just på stora dagen. Ser ut att bli en lugn och mysig nyårsafton istället för att slå klackarna i taket som man har gjort så många gånger förr. Hoppas på en mysig middag med min älskade man och kanske ett eller annat glas vin, ett räcker nog. Annars stupar jag nog så som jag känner mig nu. Svettas och fryser om vartannat, älskar verkligen febertoppar. Har så ont i halsen att jag knappt vill prata och min näsa är allt annat än tom. Nä fyfan. happy new year på er.

skit också

jahapp, då var snart slutet på denna dag även kommen. Ska väl snart ta och hoppa in i duschen. och nu kommer jag inte skriva nå mer förrän calle har hjälpt mig för mitt tangetbord flippar uuuuuuurrrrrr!!!!!!!! när jag skriver så hoppar den bak i meningarna och fortsätter där, jävligt störande. hejdå

2011 the future is ours

Uscha vad oförskämt tidigt klockan visar just nu. Jag och älskling har nyss varit nere och fikat och sitter här helt sömnlösa. Det känns alltid som om det är denna tiden på natten som alla känslor kryper sig på, man blir lite smått sugen på att skriva av sig. Mitt 2010 var utan dess like, det har skiljt sig från alla andra i mina 19 år.
Det har varit på gott och på ont, det har hänt saker som har tagit mig till botten och ärrat min själ, något så man blir påmind om varje dag, även fast den större delen går till att förtränga. Det har även varit så otroligt fina upplevelser som jag har fått vara med om. Jag själv har tagit studenten och därav blev det en och annan tår i ögat över ett farväl till mina kära vänner jag spenderat tre år med. Jag har varit utomlands iår och återigen så blev det Thailand som några av er säkert redan vet. Alltid lika härligt att komma bort från kalla Sverige och ha kvalitets tid med sina närmaste, släkten. Jag har även som vanligt varit i Stockholm, dock mycket mindre än förra året och året innan det när jag näst intill bara åkte hem och packade om väskan. Den sista gången jag var där innan jul kom som en räddning i mitt liv, det var exakt den tidpunkten i mitt liv när det kom en vändning och jag var tvungen att lägga allt åt sidan och få andas ut. Jag må ha varit barnslig och rymt från vissa av mina problem iår och tagit tag i dem senare men jag har alltid gjort det som varit rätt för mig själv och det tycker jag faktiskt är viktigast. Iår har jag kämpat som aldrig förr, har känt mig som en riktig krigare i vissa tillfällen, sedan har jag givetvis njutit av en underbar sommar och en sjukt lycklig höst-vinter. Calle kom som min räddare i nöden och ryckte upp mig, blev en total omvändning i mitt liv, jag gick från botten till toppen och det vill jag verkligen tacka dig för. Och jag har som vanligt samlat ihop en massa otroligt fina och oförglömliga minnen med mina vänner.
Varje nyårsafton så brukar jag sitta och bita mig på naglarna, beklaga mig över allt dåligt som hänt och glädja mig över allt det fina som jag varit med om. Jag kom ihåg att förra året vid denna tid så satt jag och sa att 2010 skulle bli det bästa året och ingenting kunde gå fel. Hela mitt år började nästan som en katastrof och därav så fortsatte det, så skrattretande. Är verkligen glad över att slutet av mitt 2010 tog igen all förlorad och bortkastad tid, för nu är jag lycklig, som aldrig förr. Slutet av mitt 2010 övervägde allt det dåliga som hände i början.
Men iår, idag, ikväll, om några timmar så ska jag stå med min framtida man på tolvslaget och skåla in det nya året och ge honom min nyårskyss. Men mitt 2011 ska jag tammetusan ta tag i mitt liv, i mig själv och göra det till det mest fantastiska året någonsin. Och hela året, no matter what så ska jag stå brevid min Calle och aldrig sluta kämpa brevid honom. Och glöm inte att det vi ångrar i slutänden är inte det vi gjort, utan det som vi aldrig gjorde.
Vi ska ju faktiskt dö 2012, så so long, gott nytt år och ha det så jävla skoj!

31december2010

hehe OJ. glömde bort tiden lite granna.. Har tvingat min älskade man att kolla på fem avsnitt av bartenderskolan och det tog ju sina x antal timmar de, haha.. Nu äre iaf klart och nu ligger vi och myser i sängen. Ska väl snart ta och krypa ner och slå igen sina två små blå så att man kanske mår lite bättre imorgon.
JAJA, nu äre ju faktiskt sista dagen på hela året kvar. Undra om man ska sammanfatta lite granna?
Kan väl säga att året har varit en berg och dalbana utan dess like, har gått igenom saker som jag aldrig trodde att jag skulle få göra och kan ju iaf säga att trots allt det dåliga så slutade året bra, för nu ligger jag här med en helt fantastisk pojkvän och imorgon så börjar vi 2011 tillsammans.. Nej, vi får se om jag orkar skriva av mig lite senare eller om jag gör det imorgon. puss heey.

jajameen

jahapp, här sitter jag och knaprar halstabletter. Ack vad roligt det var att bli sjuk såhär dan innan nyår, menmen what to do. Det är lustigt det där med halstabletter, man suger på dom också det enda man vill är att lägga ner halstabletten i halsen och låta den ligga där och ta bort värken men ICKE!!! NÅVÄL. nu ska jag pussa på min man och försöka få upp värmen här i huset, tjing tjong.

i got ice in my veins, blood in my eyes, hate in my heart, love in my mind...


lilla julafton

idag blev det lite småstressigt, jag och calle vaknade väl lite för sent och skyndade oss att fixa iordning oss sedan bar det iväg för att hämta william och svärmor sedan direkt till calles farmor för lilla julafton. Bjöds på jätte god mat och efterätt samt massa kakor och det passade ju bra för kakmostret sjääälv! nu sitter jag med ett jäkla illamående och vettetusan vad det ska betyda.. har fått igång min bärbara dator nu iaf men calle är ju så snäll och ska hjälpa mig att installera virusprogram om hundra år(?)... så just nuhåller jag tummarna över att det inte ska komma nå virus och ta över. sedan är bilden as mörk så skulle vilja hitta nån knapp när man kan höja lyser liksom, men icke...
NÅVÄL. sur som jag är ska jag väl kanske ta en promenad eller liknande när mitt illamående har tagit över..
so long

Går på kalas och får en dator

Är nog världens bästa flickvän som städar och tvättar men nu sitter man med lite ångest över att tvätten kanske blir lite missfärgad men vad gör det?!?!?!?! Hehee... Jag och callie sov hos mig inatt därför uppdaterade jag inte igår men nu sitter jag här med den lilla macho prylen igen.. Igår var vi ju på 23års kalas och då blev JAG en dator rikare, det kallar jag flyt;) så nu ska jag be min loverboy formatera om den sedan ska jag bara känna mig allmänt bäst som vanligt! Rätt soft sak det här med iPad. Gillar den bara mer och mer, som med Calle liksom... Jobbigt om ipaden skulle ta över liksom... Det är bog därför jag inte får sitta vid den så ofta;) typ smygpillar på ipaden när Calle går från rummet eller sover;) nååååväääl!!! Nu ska jag fortsätta mitt lilla städande här i lillrummet, puss heeey.

robbs.

idag fyller min kära storebror 23 hela år, så idag ska vi och fira honom =) ska ju bli trevligt det med.
Jag och Calle har även varit ute i skogarna hos svärmor och skottat och donat! =) Nä, ska snart ta och göra mig iordning så att man hinner ut på birsta innan vi åker till bruuur.. pusshey.

mm

jahaja, uppe med tuppen va.

Macho liten pryl

Tjillevippen där! Fy vad jag har varit urusel på att uppdatera till er.. Men nu är jag hemma igen efter allt julfirande i huvudstaden:) Sitter just nu vid calles iPad, det var en riktigt macho liten pryl det där med iPad. En annan ska kliva på en iphone4, det gäller ju att hålla måttet när man umgås med Calle hehe ;) nä men helt ärligt nu får jag faktiskt kramp, så vi hörs heeey

samma visa varje gång

nää.. altså hurrni.. Julafton, jag har blivit för gammal. Hela nitton år och allting känns bara så... överskattat? nä, jag vet inte alls ja. Man hoppas ju alltid på att få tusen julklappar också får man typ en haha.. också att man ALLTID vet vad man ska få är också alltid lika roligt, enda skillnaden varje år är att summan förändras.. NÅVÄL!
min man är ute hemma i sundsvall jag sitter fast här. ibland älskar jag verkligen mitt liv. Jobbigt att han inte har nå batteri på mobilen heller, får mig att vilja leva lite lite mindre. Hoppas att han iaf haft en bra jul!
Nu ska jag beklaga mig lite mera, tvätta bort sminket och vänta tills jag blir trött. sedan ska jag tvångs somna på något vis. wish me luck. GOD JUL IALLAFALL! bie bie


Julafton

Har inte riktigt fattat att det är julafton, vart är alla julkänslor och vart är pirret i magen när man ser paketerna? Inte hos mig iaf... Efter en timmes tjatande så krigade jag mig ur sängen och vidare in i duschen, är sjuuuukt seg så har nyss blåst håret och tänkte ta en powernap i hopp om att jag hinner innan släkten kommer, hehe. Nåväl, vi får väl se hur dn här julafton slutar. Säkerligen lika dant som alla andra. Mhmm. God jul lovers. Puss hey

23december

Sitter i Stockholms stad och gör väl som alla andra i Sverige och sitter och kollar på Bingolotto uppesittarkväll, rätt lame tycker jag. Ska nog gå och kolla på film istället. Kortleken kom just fram på bordet och man vet ju hur det brukar sluta.... Även träffat melian idag. Alltid lika roligt min lilla älsklings syssling.<3 nåväl. Är trött och less vill bara hem just nu. Menmen man har ju tydligen ingen egen vilja heller så nääää.. Äh skitsamma. Hörs hey

Lilla julafton

Jag och min älskade man har haft lilla julafton!! Eller jag fick lite saker igår säger bara gooajjeeeaaaa:D happyface som fan! Också riktigt nöjd blev jag! Så idag fick han sina julklappar av mig och jag hoppas att han också blev rätt nöjd=) nu sitter han o fifflar med klockan som han fick och jag ligger o bloggar i sängen alltid lika ruuuligt!:) snart tänkte jag gå o duscha och göra mig klar för sängen! Funderar dock starkt på att dygna eftersom klockan är ett och vi ska åka till Sthlm imorgon runt 11.00-11.30 så ska vara hemm med bilen runt 10.00 vore ju rätt skönt att sova hela vägen dit!:) nåväl, får se om vi håller oss vakna! Nu ska jag pussa på min älskling, hörs dååå

dagen i ära

varit en soft dag, inte hänt allt för mycket. bara tagit det de lilla lugna och njutit av livet, hehe...
var och handlade förut med svärfar och min älskade pojkvän så nu ska jag bara vänta på att prinsen vaknar så ska vi ha myskväll till någon bra rulle vi laddat hem =) sitter och fryser fingrarna av mig, var nyss ute och gick och sa även hej till Angelica på kiosken =)  nä, nu ska jag tända lite ljus och mysa ner mig med älskling =) hade braaaa

trött

gräver ner mig. hej

ouffffff

gemerååååå

op07

Men GUD vad jag saknar min klass. jag MÅSTE skriva med stora bokstäver när jag verkligen menar något, så verkligen GUD med betoning på det. Gör ont i mitt lilla hjärta när jag tänker på dom tre fina åren vi hade tillsammans. Allting som vi gick igenom, alla skratt, all gråt, bråk, hat men framför allt kärlek. Tänk allt som vi har lärt oss tillsammans, bara en sån sak liksom. Allt jag kan idag har jag lärt mig med några riktigt sköna brudar, vill verkligen tacka alla i min klass för tre fantastiska år. Hade så sjukligt kul. Ett extra tack till Josefin Högbom, Evelina Johansson&Kajsa Persson, med er brevid mig varje dag så gled dagarna förbi. Tack till min lärare Catarina&Anna-Britta som verkligen fick mig att kämpa när allting gick åt helvete. Skulle faktiskt kunna gråta en skvätt just nu, är inte långt ifrån. Är verkligen tacksam för allting som ni har gjort för mig under mina tre år. Att ni har stått ut med mig är endast en fråga till gud, jag förstår inte själv. Men verkligen, Tack!
Minnen bara bubblar upp, det jag minns starkast är första utflykten i sidsjön när ingen kände varandra, när vi åkte till Sandö Katastrofövning i ettan samt när jag, Madde&Kajsa utförde vårat projektarbete i trean som var att VI tre skulle anordna en helt egen katastrofövning för våra ettor på programmet uppe i Sandö som först gick heeeelt åt skogen och vi höll på att ge upp, men vi kämpade och genomförde den galant därav ett grymt betyg, gissa om jag var stolt när jag stod där i Sandö då. Man får ju inte glömma när vi hade en sjukt flippad klassfest hemma hos Malin, när jag och Evelina var med på Omvårdnads-SM och sist men störst, det som vi alla längtat efter, STUDENTEN! ååhh. gråt ut, jag saknar er. Ni kommer alltid ha eran plats i mitt hjärta. Allihopa, länge leve OP07-mina älskade!!!
FY BUBBLAN VAD KUL VI HAFT!

glida runt, hänga runt - låna pengar

är BRUTALT ledsen över att mitt favoritprogram Rebecca&Fiona endas har 1 avsnitt kvar. Dom är helt klart Sveriges skönaste människor och framför allt sjukt grymma dj's. Helt ärligt, avgudar dom! Tänk om man hade lyckats som dom gjort haha. Bara följa drömmarna och skita i allt annat, glida runt, hänga runt, låna pengar - så jävla sköna.

my love

är väldigt kär.

rrrrrrrrraaaaaaaaaawhhhhhh

nu vare hemskt lite goajea här. vill hemskt gärna ta tillbaka mitt röda hår så jag blir
LITE LITE LITE smartare..
toppen!!
yeeh yooou
nu äre jul igen ja nu äre jul igen nu äre jul igen
NÄMEN OKEJ!
sådär ja, redhead.  Måste nog. vill verkligen bli smartare.
mycket smartare. inte vara dum blondin.
ok, iq sitter ju i hårfärgen...

puss

åååh, min lilla sockerkringla fyller 20 heliga år. Önskar att jag kunde varit med dig i huvudstaden och firat födelsedagen med dig älskade du! Men i tankarna är jag alltid med dig, grattis på dagen du föddes, jag älskar dig.
så kör vi några otroligt fula med ack så betydelsefulla bilder.

saknar dig fast du står här mitt framför mig

Jag hatar känslan av att någonting är fel. Den har lagt sig över mig som ett täcke om natten. Saken är den att ingenting är fel. Jag har världens bästa&underbaraste pojkvän. Jag har en underbar familj, fina vänner och härliga människor omkring mig men ändå. Jag är trött på att misslyckas inför människor. Jag är trött på att göra bort mig själv när jag försöker att göra det bästa, men som blir totalt fel. Jag är rädd för att bli missförstådd och att folk ska få fel uppfattning om mig.
Jag är otroligt lycklig över att jag har min Calle, det är han som lyser upp min vardag. Att få vakna brevid honom varje morgon ger mig styrka. Jag är otroligt glad också över allt som Calle lär mig, och visar mig och ägnar tid åt mig för att jag ska förstå det som jag tycker är komplicerade saker. Ibland brukar jag nypa mig i armen bara för att se att det är verklighet. Att en människa kan ta upp ens tankekraft tjugofyra timmar på ett dygn trodde jag inte på. Jag visste inte att man kunde sakna en människa trotts att han är i samma hus. Men det vet jag nu. Jag är sjukligt lyckligt lottad över att få vara med Calle, och jag är otroligt tacksam över att jag har honom.
Nej nu ska jag sluta tala i gåtor och beklaga mig, istället ska jag gå och krypa ner i min älsklings famn och somna tryggt. Utan dig Calle, då hade jag inte varit någonting.


bläääää

Calle har ÄNTLIGEN kommit hem från jobbet. Dock så har han lagt sig och "vilat" i en timma typ snart :p hehe... Blir nästan lite tokig på mig själv när jag inte varit ute på hela dagen, det liksom kryper i bena, jag är inte van vid att sitta still. Skulle kunna gå ut och löpa några kilometer nu bara för att springa av mig och bli trött. Dagen i ära har jag inte gjort ett skit. Har suttit framför datorn, legat i soffan/sängen, toppen! :p Hoppades på lite kvällsmys men så verkar det inte sluta haha.. Calle sover väl någon timma till sedan sätter sig vid datorn hela natten. Vågar inte väcka han heller.. hehe.. Nåväl, ska ta en Kall dusch så jag får veta att jag lever!

fucka upp det är mitt andra namn

ni kan kalla mig tjejen med otur. Först fixade jag min snygga fläskläpp och igår så slog jag hål på mitt eget huvud, aaaaah goaajeeeeeeeea! Limmade lillhjärnan iaf och hoppas på att jag fick behålla några hjärnceller så man inte blir helt crazy bananaaasss..
Calleboii jobbar och jag sitter här i hans lya, har känt mig som en riktig hemmafru idag..  Nu ska jag slänga mig i soffan igen och vila hjärnan. tjing o hej

tillbaka

tre dagar sedan jag skrev, jobbigt va? Jag har haft så mycket annat för mig.. Jobbat hela helgen, haft lite ont i hjärtat efter Calle osv men nu så är jag återställd. Sitter nu hemma hos Calle, han är och jobbar och jag har varit en sväng på stan idag med Kajsa och Kim. Har kommit på vad jag ska köpa till Calle i julklapp också har jag gjort. Har dock redan köpt en liten grej men mera ska de bli! =D Nåväl, ska snart göra iordning lite käk till mig och william sedan ska jag nog ner på Dannes och hänga lite med Angelica som jobbar, stackarn får stå där helt själv jämt :p
jaja. so long =)

sämst dag

Nyss hemkommen från jobbet. Har nog varit den jobbigaste dagen någonsin att jobbat, sov inte alls bra inatt och har bara snackat med Calle en gång idag, känner hur jävla omotiverad jag känner mig till allting. Är trött, less och på riktigt dåligt humör, just i detta läge så skulle jag behövt en puss i pannan av älskling...
Men någonting som har gjort mig väldigt glad är att nu när jag kom hem från jobbet så var farfar här! =D wiiie... Så nu blev jag lite nöjdare innan jul. Behövde en extra peng i kassan innan jul! hehe...
Nåväl, ska äta med la familia sedan vinka av farfar som beger sig hem till Stockholm igen(travet var viktigt idag) sedan ska jag nog träffa Ida-Malin! puss o kram hejsvejs.


Kärleken i vårat förhållande är så stor så...

img_6807 (MMS)

Kärleken i vårat förhållande är så stor så vi skulle kunna skapa fred på jorden. av hela mitt hjärta, Min bättre halva och livskamrat. Förevigt och evigt, i Love   U


Komma igååång

Holla at ya. Ligger hemma slagen efter en dag på jobbet, dock har det varit en riktigt bra dag! Allting har gått super och trots att man var ringrostig imorse kl07.00 när man satt på morgon mötet så kom jag igång riktigt snabbt ändå!=) Wallmans har varit på jobbet idag och sjungit massa fina julsånger så där satt jag med mina vårdtagare och bara myste=) fick äntligen lite julkänsla men den försvann typ direkt när dom var klar hehe... Har nyss snackat med ida-Malin o Carro så kanske ska ses ikväll, dock börjar jag ju 07.00 imorgon med meeeen meeen! Saknar min baby gör jag också, buhu!!

Sov utan min älskling inatt, som ni förstå...

Sov utan min älskling inatt, som ni förstår kanske varför för att jag ska upp och jobba nu denna tid. Jag vaknade nog minst 25 gånger inatt och kollade på klockan, sov oroligt dåligt så nu är jag allt annat än pigg men ack så peppad jag är på att jobba ändå och träffa alla söta gummor och gubbar:) nä nu ska jag kliva ut i kylan och springa till bilen, tack Gus för motorvärmaren. Det värsta som finns är att gå ut på morgonen, de e så jävla kallt, jag har nog problem att ta mig från täcket till kläderna haha.. Ååh ljuva varma täcket vill bara krypa ner igen men icke! So loong, hörs efter jobbet


vals

Idag har jag och Calle övat på våran vals till vårat bröllop, kommer säkert att bli super!!! åh, riktigt roligt att dansa faktiskt. Speciellt när man är så grym som jag. hehe.. Nu sitter han och fixar svärmors dator (håll ut madde, den kommer så småningom!!) och jag sitter här och har kollat runt på jobb men hittar inget som passar riktigt, ska iaf bli nice att jobba helgen! =)  hörs på laterrrrrrrrrr

cash is king

ÅH, äntligen! Min chef måste ha läst mitt blogg inlägg igår om att jag var pengakåt (skämt o sido) för idag så fick jag ta på mig tre långpass hela helgen =D Fatta va skönt att jobba igen! Sysselsätta sig lite och känna hur skönt det är att kliva upp 05.20 varje dag när kylan biter i kinderna på en!! verkligen älskart! Det enda är väl att jag och balle inte kommer kunna umgås på några dagar, kommer kännas tomt eftersom vi varit med varandra konstant sedan vi fell i löve ;) hugaligen. NÅVÄL! Ska nog skriva ett inlägg om vad jag vill ha i julklapp och se om man kanske får det med, hehe... tjing o hej!

pengakåt

Här sitter jag och tänker igenom alla livets val, ja grattis till dom som lyckats med sin karriär här i livet. Tror jag börjar hamna i nån slags depression över att jag aldrig får något riktigt jobb, att det liksom aldrig händer någonting. Vill flytta hemifrån, vill ut och resa, vill uppleva saker och bara göra saker, men ingenting går utan inkomst som sagt. Jag tänker även efter varför jag inte valde att plugga vidare, största anledningen var väl att jag inte visste till vad jag skulle plugga även fast jag var totalt insatt i socionom linjen som sedan halva min klass också skulle välja, vilket gjorde att jag tappade motivationen till att plugga den linjen och få lyckas själv inom det, sedan av lathet så valde jag väl även att säga att "jag ska jobba ett år innan jag börjar plugga" ett år blev tre månader=sommarjobb=inte längre. Några från klassen började plugga vidare till sjuksköterska och jag tycker verkligen att det är toppen, för något just nu som jag skulle kunna döda för är att få brinna för någonting att plugga till eller verkligen orka sätta mig ner och ta tag i mitt arbetslösa liv. Allting som lyser upp min vardag och göra att jag inte tog en magplask rätt ner i träsket på en gång är Calle.
Jag vill bara att det ska gå bra för min del också på jobbfronten, men om man har tur i kärlek har man kanske otur i allt annat. dunnooooo... alla dessa funderingar, varför ska allting styras av pengar och jobb=pengar. Tid=pengar. Allt=pengar. Jävla samhälle!

tisdag

chillin and killin. Calle fifflar med en dator som svärmor ska ha och jag sitter här och bara glider med. Blir nog en lugn dag idag, har stor lust att åka och shoppa och handla julklappar här någondag. Frågan är ju om man får med sig Calle eller om man ska ta och fråga någon annan. hmm... JAJA! nu ska jag ta och dra mig vidare. puss o krameeen

petter alexis askergren


It Will be better someday

Fy bubblan på mig vad jag har avtagit i mitt skrivande här i bloggen.. Fick nån sån här bloggsvacka förut också en gång men håll bara ut Mina tappra läsare! Idag så var jag o Calle in på stan en snabbis, han piercade sig, hehe.. Kommer ihåg smärtan han känner just nu, fy fy fy. Jag led verkligen men eftersom han är en tuffing så kan han ju inte verka svag;) han sitter o äter piggelin och jag tänkte hoppa in i duschen:) soo long!

.-.


2a advent

förra helgen så firade jag väl inte advent på något speciellt sätt så att saaaay, har ingen julkänsla i kroppen överhuvetaget! men idag ska jag hem till mamma och mormor och städa och julpynta osv osv, ska bli  mys =) har nyss ringt och beställt mat som ska stå på bordet när jag kommer hem, iih. älskar verkligen mina fantastiska kvinnor!  Nåväl, vi hörs på senare! =)

silver

Sitter hemma hos baby nu och har en silvertoning i håret, nu måste verkligen det gula försvinna innan jag får spunnnkkk! Baby är och jobbar, trist att vara ensam menmen what to dooo.. ikväll är jag riktigt sugen på en härlig vinkväll med min älskade så får se om man kanske tar sig något glas när han är hemma igen =) Nåväl, nu ska jag skölja ur håret innan de blir lila!  Sooooo long

Red

Idag har jag och baby varit på bio, vi såg red och med calles vanliga flyt så fick han en biljett av en helt random som köpt en biljett för mycket. Alla datorer krashade för sf när vi var där och jag kände hur förbannad jag skulle bli om jag inte fick godis på bion, vad är bio utan godis??(skämt o sido) så som världens bästa pojkvän Calle är så sprang han över på ok och köpte karra!!=) vi såg iaf red, den va faktiskt rolig tycker jag:) helt ok film! Efter bion for vi förbi Caroline och Martin också! Nu ligger jag i sängen och Calle är på vift nånstans med två tidningar så han lär man ju inte se skymten mer av ikväll. Nåååväl! På återhörande Imorgon=)

Torsdag

Gooooodmorgon! =) Jag och Calle har typ sovit om varandra inatt, han somnade vid elva och vaknade vid 03.30 och jag somnade vid 02.30 haha.. Men morgonen har vi ägnat till varandra och haft det riktigt mysigt! =) är sjukligt lycklig just nu! Nu har vi precis fikat och sitter och kollar på SF kanalen på tv. Ska väl snart ta och börja göra mig iordning så ska vi in på stan =) mys mys! Nåväl, vi hörs på senare. ♥

 

 


Every morning i look at you and smile

Nu ligger jag o Calle hemma i min säng i mitt flickerum, huga va många känslor som dyker upp eftersom vi "bodde" här när vi började träffas. Vi spenderade första natten tillsammans i det här rummet. jag låg på calles axel första gången i det här rummet, vi pussades första gången i det hära rummet osv osv. Jag är så otroligt lycklig med calle! Han är verkligen speciell i mina ögon och han får mig att känna mig speciell för honom:) Imorgon ska jag släpa med mig Calle på stan och uträtta lite ärenden, säga vad han säga vill;) haha:. Nu ligger vi och nördar vid varsin iPhone och tänkte faktiskt lägga från mig min nu och krypa in i hans famn=) sov gott

...

still poppin in the huuuud.. Calle står i duschen och jag sitter här och tjillar litegranna.. har städat ihop hans rum och sett på film hela dagen så ska snart ta och bege oss mot bussen och åka in till stan.. Händer inte mycket här just nu :O


people

har nyss kommit in efter en iskall promenad. men ack så skönt det är för själen att vara ute och lufta sig lite.
Har iskalla tår och vill bara slänga mig i duschen. Känner mig sjukt sugen på att bara lägga mig ner i sängen och mysa med älskling resten av kvällen men det verkar vara en hel del av hans dator kvar att fixa. Jävla datorer, varför ska dom finnas för?

Satt nyss och tänkte på hur alla vuxna skriver till varandra på facebook. Alltid ska dom använda tusen frågetecken i en fråga eller hundra punkter eller tio utropstecken när dom skrivit något så att det ser ut som om dom skriker i sitt talande liksom. haha. jaaaaaadu.. så ska jag aldrig bli när jag blir stor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haha.. goodnight

1 december 2010

uselt av mig och bara dra utan att säga hejdå. Men jag lovar, jag är kvar. Det har bara varit lite mycket att göra nu dom senaste dagarna (Nej, jag har inte suttit limmad framför The sims) utan det har varit lite kalas osv här. Har fått träffat heeeeela Calles släkt nu, det har varit lite pirrigt men nu äre gjort och det känns bra =) Var meningen att jag och Calle skulle åka till mig idag, men det blev inte av, men imorgon så ska vi nog sova i stan =) Kommer nog kännas konstigt att sova i sin egna säng efter att ha bott här i nån månad typ.. Men ack så många minnen som kommer komma upp =) Nåväl. Nu ska jag ta och krama min kära pojkvän. på återseende

RSS 2.0