varför gör ni så

Jag mår ju säga att det är helt otroligt att ni alltid kikar in när jag INTE uppdaterar?! men de dagar jag nu börjat nörda min blogg igen så finns ni inte haha. come ooon!
Nåväl! Ikväll så tog jag och Calle en skotertur, awiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! jag satt såhär :D heela tiden, så otroligt roligt att köra/åka skoter så det är inte sant! Förut så såg vi någon film om jesus också, Calle tyckte den va bra, jag fattade nada, allt var i sin ordning så att säga, typ exakt så som det ska vara, Calle är hjärnan och jag är benen, typ.. haha.♥
Imorgon ska jag in till stan och uträtta lite ärenden också ska jag bli lite mer osmartare som man kan säga till er dumma brunetter som tror att iq't sitter i hårfärgen! Så nu ska jag slå magplask i sängen, dyka ner under täcket, se på solsidan och sova för imorgon blir det vääääldigt vääääldigt väääldigt tidig uppgång. tjing o hey
och visst äre kul med bara gamla bilder? :D
det måste ju vara knappt att ni vet hur jag ser ut nu för tiden
eftersom jag bara bjuder på bilder från 2007-2009 haha, goajea

tjata

varje dag tjatar jag om det här. SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅåh, måste få kliva ur mitt gråa, mörka, dystra, svarta, deprimerande håååååååååååååååååååååååååååååååååååååååål nångångggggg. haha oj, låter som ett psykfall. Jag mår bra, jag lovar! men jag längtar verkligen tills sommaren kommer när alla klänningar, byxdressar, ja, alla lättklädda kläder kommer fram, det är så otroooligt mycket lättare att klä sig då, jamen så man får in lite färg i vardagen så att säga!! säger bara blueeeeeberryyyy yuuum yuuum!!!
nu blire glass, det är nog göttans för sjukmagen, naam naam :D:D .
C♥

vilka grabbar!!!

wohooo!!! inte illa kiddds
"html"skiten funkar som vanligt inte, så blir en tråkig vit jävla länk.
-->>>http://www.youtube.com/watch?v=CW9wYtBCZHo&feature=player_embedded#

grina

Sitter här och gråter krokodiltårar. Har just sett på några avsnitt ur OTH säsong 8. Altså dra miggggg långt bakåt..... fy bubblan jag kan aldrig sluta grina åt det där programmet!! Det är så otroligt bra, så berörande och så... fantastiskt helt enkelt! Nu vill jag bara att Calle ska komma in igen så att jag får springa och krama honom o berätta vad han betyder för mig♥. Dags att torka tårarna, någon kan ju faktiskt höra mig, haha!
Nåväl, det är bättre med mig idag iaf, det känns skönt. Har varit en slapp och skön dag och lika så blir väl kvällen.
Tjing o hej=)

svart

Jag blir så arg! det funkar inte att lägga in bilderna från min iphone på datorn,
detta kan gå mig riktigt på nerverna! Som härom inlägget när jag skulle lägga upp
en video, icke sa nicke!
Har fått i mig en hamburgare idag(Y) dock så mådde jag pyton efteråt och
de sitter fortfarande i sig, bleeee.....
Calle sover. Det blir så ovanligt tyst när han sover. Ibland blir jag rädd för själva mörkret och tystnaden
som kryper sig på, men då kryper jag alltid lite närmare Calle också tänker jag på det han sagt till mig
att jag ska tänka på när jag inte kan sova. Haha, rätt sjukt ändå. Jag har verkligen jätte svårt att somna
vissa dagar och liksom finna ro i kroppen även fast jag har min älskling brevid mig men då har han sagt att
man ska tänka på svart, färgen svart. också typ en box, som är svart utan kanter. POFF så sover man haha..
jag ligger alltid och bara.. svart...svart...svart... osv haha, sen somnar jag, rätt fort! så nu fick ni ett tips ;)
nä, nu ska jag dricka lite vatten, ta några djupa andetag, pussa älskling godnatt och hoppas på att jag
klarar natten från magens trumvirvlar  och mår mycket bättre imorgon! tjiiiiing..
tråkigt att jag inte får in några nya bilden men jag får väl bjuppa på en äldre på mig och calle dååå.

magsjuk

Tji fick jag för alla gånger jag sagt "peppar peppar ta i trä" "jag har aldrig haft magsjuka" men ändå ligger man här som världens... ja ni vet vad. Igår var det värst, trodde inte att jag skulle överleva. Haha! jag förstår verkligen alla människor som säger att magsjuka är bland det hemskaste dom varit med om... NÅVÄL. nu är jag JÄVLIGT förbannad ska jag tala om för er bloggreaders!!!!!!! ¨ååååh, är hungrig men spyfärdig vilket jävla dilemma, det andra jag är förbannad över det kan jag tyvärr inte nämna!!!! MENMEN WHAT GOES AROUND COMES BACK AROUND.
varse!!
precis när jag klippte av mig håret
Lite thailand
lite gatufesten

Nattejobb

Inga problem med mina sömnproblem här inte. Idag behövs dem, jobbar natten. Kom just in från våran andra rond. Snacka om soft natt här, inga larm, alla sover. Rena drömmen denna natt. Dock är det nästan tre timmar kvar tills nästa rond, det kan få en att vilja att någon kanske larmar ändå, så att det händer något. Det är mot mina principer att sova eller ta en powernap när jag jobbar natt, ser inga problem i om den som jag jobbar med gör det men jag kan inte, eller vågar inte än. Kan lätt bli en kortslutning i hjärnan då. Gäller att vara på topp som alltid. Sitter o fikar lite, yoghurt&chocklad, noomnooom. Snackar massa skit, kollar på tv och myser under filtarna:) heeelt okej. Calle ligger hemma o sover och bara för att jag jobbar natt så önskar man lite extra att man kunde få ligga i hans trygga famn under ett varmt och skönt täcke, åååh!!! Nä inge sömnsnack här, då blir jag trött. Nu blire lite redbull som pricken på i'et på detta kalas. Längtar redan tills nästa lön! Tjiiiingg

Jävla sömnproblem

Jahapp, här ligger jag ensam vaken lämnad åt de döda(... Känns det som iaf) jag kan inte sova, fan! Jag som hade varit sä duktig och vänt tillbaka dygnet men icke! Det beror nog på att så fort jag blundar sä drömmer jag mardrömmar, känner mig som 7år gammal igen men det är sant! Jätte hemskt är det, jag vågar typ inte blunda ens, jag och Calle har nog kollat på förmycket skräckisar på senaste tiden. En annan anledning varför jag inte kan somna är för att Calle redan sover, jag kan inte somna efter en annan person!! Fråga mina vänner haha, frida har legat i kliat mig på armen tills hon hört att jag somnat vissa gånger!! Detta är en oskriven regel som absolut inte får brytas men som nu callekingkong gjort, mohaha.. Annars när jag sover själv somnar jag till timern på tv'n! Det läskiga nu är att jag inte fick igång calles x-box så kunde inte så somna till en film ens:(((( nu ligger jag under täcket och rent utsagt kippar efter luft!! Det är helt kolsvart i rummet och vill inte väcka Calle med lyset från min mobil. Blä, jag hatar mörker.. Vill krypa så nära Calle som möjligt och helst "råka" väcka honom, men de vågar jag inte haha. My god vilka i-lands problem vaaa? Ja de e inte lätt att vara mig inte! Nu ska jag forsätta lyssna på calles&jonathans snarkorkester här i huset, det är otroligt att Man kan snarka genom två stängda dörrar! Grattis Jonathan! Nä fan ska nog börja gråta så kanske Calle vaknar i kan vara vaken med mig lite hehehe!! De gäller att göra de snyggt ba!!! Nightyyyy, nu måste jag ta mig lite luft! Tjiiing

haha, jaaa jaaa!!

hehe.. okej.. loggar ärligt talat in på min blogg i smyg för att kika statistiken och tammefan är ni kvar, mina små änglar! Jag är hemma, har tvättat och städat idag, säger bara wihu whata girlfriend jag är! Calle är på kalas, jag skulle följa med, men det var smörgåstårta, oufff... haha nä, men sen tänkte jag ju faktiskt följa med och smaka lite av kakan men då blev det ju det typiska klädproblemet och allting blev bara stressigt och struligt så jag stannade hemma. Sitter och läser lite bloggar och kikar runt, fan va det är inne att va smal nu. Så jag ställer mig framför spegeln och ba, wohpsi... nu äre slut på chocklad, chips, godis, läsk och all skit. Fan att jag bakade kärlekmums igår då.. hmm, men en bit av kakan får man väl smaka?? noooom nooom.. Nu längtar jag fruktansvärt efter min man, vill att han ska komma heeeeeem.. vill typ lägga mig i sängen, se en söndagsfilm, vill se case 93 tror jag den hette, hoppas calle vill se den med, dra fram en chips påse och lite läsk!! naam!!..  okeeeeej, glöm det sista. AJA
dags att fortsätta vara lättroad, ska gå ner och kolla, bara kolla på den goda kakan jag tillagade igår, ouffa. jobbigt.
det här var jag idag typ. fast calle satt i bilen och förde en konversation genom mobilen.
känner skarpt för denna kvinna! haha okej, neeeejjjjjjj. det gick inte att lägga upp filmen, blogg.se flippar SOM VANLIGT. MEN ni vet, hon som får raseriutbrott för att hon inte ha några kläder?
(länk->http://www.youtube.com/watch?v=64B64kH4fW8) vet inte VARFÖR det är vitt menmen!!
JAG ÄLSKAR HENNE!
JAG SKA INTE ÅKA PÅ KALAS, JAG HAR INGET ATT HA PÅ MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
älskar du mig?
nej?
varför älskar du inte mig?
du köper inga kläder till mig?!?!?!?!
hahaha, biggest love.
haha åh, jag bara älskar min callekingkong.
han är bäst. speciellt för att han står ut med mig.

Im back bitches

haha, nääämen. Vad gör ni kvar? En vecka sedan jag uppdaterade nu. väntar ni på en vändning och att jag ska komma tillbaka?;) uh uh :D Kan säga att det sprätter rätt mycket i fingrarna mina för att jag inte bloggar längre, och för att jag inte har facebook. Rätt tomt, men ack så skönt. Man får så mycket annat gjort ;) ... Har jobbat lite då och då nu på senaste tiden, otroligt skönt med cash! Allt flyter på som vanligt annarrrrs... ååh, vilken ångest.. ska man hamna i "bloggträsket" igen som Calle säger haha! Nåväl, vem vet ;)

Goodbye

Har tagit bort min facebook, skönt! Funderar skarpt på att ta bort bloggen med. Vad ska jag med den till liksom? Näe... Återkommer när jag återkommer.. Just nu har jag inte lust till något.

16.36

Jag och Calle har sett på Megamind idag, den var faktiskt rätt bra. John kom förbi här i villafors så han och Calle har suttit och snackat om dator och massa ipads, allt är bara grekiska för mig så man bara låtsas lyssna, hänger med i samtalet och skrattar när dom skrattar så tror dom att man fattar ;) haha.. Nä nu ska vi snart käka lite pizza, jag är dö hungrig. Sedan ska jag gå ner och sola, sköööönt!

13.38

Chillin and killin. Vaknade för ett tag sedan när Jonathan stormade rummet och berättade att han också köpt en iphone4. Så då vare bara att stiga upp och nu sitter Calle o hjälper honom en ett appelkonto osv. Trevligt!:) Idag ska vi nog bara chilla, blir inge stan idag utan tar de imorgon eller så:) Nåväl. Vi hörs senare. Heys

23.26

Har inte kommit så långt i själva möbleringen men det kommer väl en tid för det med haha! Var ute och gick en sväng förut, snus och en cola till mig själv, inte snusen altså.. Nu ligger jag här i sängen och mummsar på lite chirre och Calle sitter framför ipaden =) Imorgon så ska jag nog in på stan, har lite ärenden att uträtta, och hoppas på att älsklingen följer med mig!!! Jaja, vi hörs senare eller imorgon =) Nightyyy.

20.01

Heeey heeeey heeeeey.
Jag mådde dåligt förut, så la mig i sängen och  skulle vila lite och blev lite kramsjuk så jag stoppade Calle i hans planer om att möblera om och bad han komma till mig istället. Det blev till så att båda somnade! Vaknade för cirka 1 timma sedan och har nyss käkat mat oså =) Nu ska jag ta min vardagliga promenad och även sola lite kanske? =) Vi får se, huden kanske inte mår så bra men den har ju fått vila i 2 dagar nu så.. Nåväl, ska låta Calle fortsätta i om möbleringen här och inte störa ;) Hörs later =)

13.52

Här händer inte mycket idag. Sitter och funderar på vad man ska ta och göra av dagen men kommer dock inte på någonting vettigt. Är sjukligt uttråkad nu, tror jag minnsan ska ta mig en promenad och gå och sola lite senare!=) men först måste jag ta och äta något =D

12.35

Känner helt klart att jag vaknade på fel sida av mig själv idag, haha... Inge vidare alls när man tillochmed känner på sig hur morgonsur man är, sitter bakom Calle och är tyst för att jag vill helt enkelt inte säga någonting som gör oss ovänner pga av mitt humör.Och ju mer jag tänker på det, ju mer förbannad blir jag.  Funderar på en promenad, men det ser dödskallt ut ute och det var ju det igår med så.. Fan, hatar att vakna på fel sida..

02.25

passade ju på att starta en ny facebook, typ nada vänner än så länge, bara dom allra närmaste&har ny mobil med inga kontakter på överhuvetaget, jag har TILLOCHMED gjort en ny mail?! haha what's happening liksom?. Så.. man kanske ska ta och färga håret rött som ännu en förändring och varför inte ta bort den här gamla skruttbloggen och göra en ny? hmmmf... en blomma kanske?

22.47

Nyss sett på skräckis med Calle, vi såg 28 weeks later. Den handlade om ett virus som hade tagit över hela storbrittanien osv, riktigt creapy, hade dock sett den förut men den va minst lika äcklig nu. Jag hatar verkligen skräckfilmer, de e verkligen inte min starka sida. Jag blir nästan psykes av att se på skräckfilm, eller kanske film överhuvetaget. Som nu så var det en blidka i filmen som var så oskyldig och offrade sitt liv för några andra, åååh. Total kaos i min hjärna, sjuk frustration av att kolla på film. Haha har nog inte att hästar hemma i lill hjärnan. Aja, nu sitter jag och "tittar" på när Calle spelar FIFA, han ville så gärna att jag skulle se så vad gör man inte haha... Aha, laterrr! pz

19.57

Har suttit och försökt söka sommarjobb på sjukhuset och skrivit ett "personligt brev" men det gick ju som det gick, gav upp totalt och gick och käkade istället, det är väl min svaga sida att bara ge upp. Efter maten så gick jag och Calle ut och gick en tripp, dock så var det bra mycket kallare än igår så blev inte lika långt. Tänkte en tanke på att sola idag, men sedan ångrade jag mig efter problemen jag hade inatt, fyfan va jag brände mig igår haha. ajjj ajjj ajjj... NÅVÄL. ska se någon film nu =) haree heeiiiiii.

17.34

whaaoooa.. blev det en nystart i mitt liv nu? haha har varken några kontakter på mobilen eftersom jag köpte en iphone fyra härom dagarna och idag så gjorde jag en ny facebook, känns faktiskt riktigt nytt och fräscht på något sätt haha, fräscht med facebook?!? Nu har jag fått en köpare på min 3g med så nu bara flyter de på här i livet. 
Calle sitter vid fifa och jag vill sååååååååå gärna ut på utflykt med skotern haha... det hade ju varit jättemysigt! Förrästen så har jag köpt volympuder från H&M och jädrans vad bra det var! nu behöver jag inte ens min björn axén volymtång när håret börja växa ut igen och jag vill få lite volym! schhööööööönt! nåja, nu får det vara slut på dösnacket här, hörs senare!!

16.32

Har gjort en ny facebook, eller håller på att göra så man slipper alla randoms, det var sjukt jobbigt att sitta och rensa bort över hundra pers igår så jag gör en ny helt enkelt.. SKÖNT!! aja, vi hörs later. pz

23.57

Är så sjukligt less på att inte tas på allvar av vissa människor.
Att vissa inte förstå att även andra har gränser som blir
nådda och att även andra har en bägare som kommer rinna
över snart. Tack! Verkligen tack.
skulle verkligen behövt varit här just nu

22.25

jag går inte isär när jag går med dig

20.46

Har inte allt för roligt, suttit och kikat igenom nån sämst film, kidhulthood eller något sådant, riktig b-film tycker jag. SEdan tog jag mig en promenad och gick och solade. Men med mitt pigment så blir man ju inte allt för brun haha, lite röd om man har tur. det är ju tragiskt att inte ens kunna bli brun när man är i thailand haha.. Nåväl, det kommer väl med åren har jag hört.. Menmen, var ändå skönt att ligga där i en kvart och koppla av och tänka igenom livets frågor... Så poetisk jag är ;) Calle sitter fast klistrad vid fifa, vad är grejen med karlar och tv-spel? haha..
Jaja, ska göra något annat, puss o kram

15.11

är heeeelt slut i hela kroppen, har varken ork eller lust till någonting. Har varit ute och gått och Calle är nu iväg så är ensam i huset och det känns bara tomt helt enkelt... Funderar på att slå igång en film men helst vill jag bara lägga mig ner och sova och vakna som en ny människa... Nåväl.. Har väl inte mycket mer att säga. Min hjärna går på högvarv idag..

13.36

Känner mig riktigt säckig idag, som en jävla slashas :p haha.. Har nyss gjort mig iordning för dagen ska hoppa i ett par andra kläder sedan gå ut och ta en promenad tror jag minnsan =) solen lyser ju så härligt idag =D också kanske man kan hoppas på en längre skotertur idag? =) Nåväl. hörs later. puss

skoter

Middagen var helt gudomlig! Och Hummer var inte så illa som jag trodde hehe. Blev hummer som förrätt, Kalv som varmrätt och glass som efterrätt, massssa mumms!!!!!!!!! Efter middagen så drog jag och Calle oss ut för att ta en vända med skotern. Det gick väl helt enkelt som det gick, det blev inte en sån lång tur med tanke på att det var inge spår och blötsnö (y) mer än så säger jag inte ;) men imorgon ska vi ta en riktig tur och ta med lite fika oså hoppas jag (a) hehe... Nåväl. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan slå på en film, är heeeelt slut.
Heeeey.

feelin' so fly



14.44

Ligger i Calles fotölj och bara softar. Det ska bli fin middag här idag, Hummer till förrätt och nått annat glassigt därefter hehe.. Ska bli spännande att käka hummer, jag och Calle var ju bjuden på en hummermiddag som aldrig blev av (som tur var) jag har nämnligen aldrig ätit hummer&mådde nästan psykiskt dåligt för att vi skulle på den där middagen men bara människor jag inte känner också visste jag inte om jag skulle gilla maten hehe... och för dom som inte känner mig så är jag sjuuukt kräsen på mat. Eller jag äter tillexempel inte grönsaker, smör, pålägg och nästan inga såser. Nåååväl, idag får jag iaf chansen till att provsmaka! =)
Idag har jag bara legat som en sill i fotöljen med datorn i knät, kikat runt på lite jobb och läst massa bloggar bara. Ska be Calle hjälpa mig med lite ansökningar oså. Calle var ute och fixade en skoter förut, så har man tur så kanske vi kan åka en sväng ikväll =) hade varit riktigt mysigt tycker jag. Jaja, ska försöka göra någon nytta här. typ som att lägga in mina bilder från iphonen till datorn =D ruuuligt
Vi hörs. hejsvejs
bjuder på en bild från gatufesten i sommras, bara för att man längtar till sommaren liksom.

14.37

tjenis.. här sitter jag och gnager på ett äpple, har inte gjort allt för mycket idag. plockat lite här i rummet och degat i sängen, som man ska göra på söndagar ;) nu ska jag pussa lite på calle så han vaknar till ur komat! =D hejs

21.34

Jag och Calle slocknade några timmar förut efter att vi sett på filmen alpha dog, riktigt bra=) vaknade runt halv 8-8 och då vare middag på schemat, jättegod mat och glass som efterätt=) nu håller Calle på att hjälpa sin papi med något o jag slöar på :)) ska väl kika runt på lite bloggar i kanske efter lite nya apps:) tjing o hej

Eftermiddagsvila

Calle vilar jag har tråkigt. Så nu ligger jag o känner värme från prinsen här brevid o pillar på Min iphone:) ville bara berätta hur kär jag är i min Calle. puss hej

Ute

Tjofaderittan! Idag klev jag och baby upp runt elva, mycket skönt=) sedan fikade vi bara och gav oss ut i -20 för att göra ett försök att fixa skotrarna som finns här på gården men det gick lite sisodär så vi la det åt sidan en stund:) vi kom nyss in så nu ligger jag i sängen med min iphone fyra o bara njuter:D ska slå på en film nu och vila lite med älsklingen min. Nåväl, vi hörs senare:) puss

iphone 4

bad day todaaay i uppdateringen så att saaay.. Idag så har jag varit på nöjeshallen med Calle, Jonathan&William och deras kusiner och spelar laserdooome, jävlar va grym man få vara! svettigt som attan blev det, i första ronden kom jag 4 av 8 och i andra 5 av åtta, hehehe, lite bäst är man ju. Efter det så for vi på texas och malde som grisar, jag blev dock allt för äcklad och tappade matlusten när det var rosa i kycklingen. Nu pausade jag min update i 2 timmar, för att vi käkade lite här hemma och budade på en iphone 4 som jag ska åka och hämta nu :D:D:D:D:D BIE BIE

här sitter jag och grinar


göra något åt mitt liv

igår så var Mange och Sussi hos oss med lille Hugo. Vi käkade pizza och kollade på hockey, sedan när dom for och mamma gick och la sig så satt jag, Calle&pappa kvar uppe och surrade massa, dom drack öl och thailänsk whisky och en annan nöjde sig med en smirnoff ice. Blev rätt sent igår så idag har vi varit som döda fiskar.  Inte gjort ett smack typ, kollat på en film och sovit. Är trött på att sova bort hela dagarna, jag måste verkligen göra något åt det här, är trött på min svacka som man hamnat i.. NÅVÄL, ingen annan än jag kan ändra på mig själv, det handlar bara att ta sig i kragen..
FY BUBBLAN VA JAG ÅNGRAR ATT JAG KLIPPTE AV MIG MITT HÅÅÅÅÅÅÅÅÅR

vafan

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, jag hatar verkligen att ha feeeeeeeeeeeel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det var en person, som jag känner och jag har verkligen försökt att bevisa alla FEL, men nu hade j-a-g fel, det gjorde jävligt ont i hjärtat ska jag tala om, för jag har aldrig fel!!!!! menmen, nu får man ta och svälja stoltheten och känna på hur det känns att ha fel nångång. haha.. inte lätt att vara bäst ;) Nu kommer pappi hem med pizza, så kanske vi Alla kan bli på lite bättre humör, hugo, mange&sussi är här med :D goajeaaaaa. bie bie

todaaaay

blev verkligen jätte less förut, hade skrivit ett helt inlägg till er och skulle precis skriva byebye hare bra så lever mitt tangetbord sitt eget liv och raderar nästan allt, då smällde jag ihop datorn och sa att det fick vara nog haha.. Jag och mitt tålamod ;p.. Jag och Calle har typ halvsovit hela natten och runt halv fem så slog vi på tv'n igen, det gick bara inte att sova. Så sen halv fem har vi varit vakna fram till typ 12, dock så ligger han och sover nu haha.. Ska försöka få liv i honom så vi kan åka in till staaan.. Snacka om snökaos ute IGEN... blää, jobbigt.. jaja
nu ska vi se här... hejsvejs

datorer suggggerrrrrrr

har sååååå fruktansvärt tråkigt.. Fan va datorer suger, helt ärligt. Det är så otroligt långtråkigt att sitta vid en dator.
Allt man får är ont i kroppen och huvudvärk. BRA less nu va! jävla piss daaaag. just sayiiiin, fuck thiiiis.
HÄR skulle jag vilja sitta just nu mitt i sommaren.

..

riktigt sjuk och less är vad jag är nu. Jag hatar verkligen att vara sjuk, det är så otroligt jobbigt, altså utmattande. Också blir jag så känslig när jag är sjuk, kan typ grina åt vad som helst haha.. Som nyss, såg klart en kärleksfilm jag började se igår och i slutet så kom de lite tårar men skyndade mig fort att torka bort dom så inte Calle skulle se.
Han sitter vid sin dator och gör (?) ja.. ingen aning.. Sitter med lurarna på iaf så han e väl lika långt borta som E.T's hem just nu.. Nåväl. ska beklaga mig lite till och slå på en ny film. so loong...

Soooovaaaa

Nyss sett klart buried eller hur det stavas med Calle. Kan ju säga att den var faktiskt ruskigt bra, fick nästan lite ångest när filmen led mot sitt slut,sorgligt... Mer än så säger jag inte. Ni får ta och se den själva. Calle i jag har nyss legat o surrat lite i sängen, nu väntar jag på att trött mössan min ska komma någon gång men verkar gå trögt på den fronten. Önskar att jag bara kunde stänga ögonen och somna(så som jag kan göra mitt på dan annars, men aldrig på nätterna) kanske lider av någon liknande sömnparalys som melina hade haha.. Hjälp?!?! Sömnproblem vid nitton års ålder är ju fan inte okej. JAJA!!! ska leta rätt på trött mössan nu nån jävla gång. Catchhiiinnnggg

cjmb-

I was waiting on the clouds to break, I was praying for a chance to take
and every sleepless night that I have known  has brought me here and so I hope 
that times will change, and I'll feel safe and you won't go away, times will change, 
and I'll feel safe and you won't go away.
And there is a story here, I feel it, I've searched for something real, and I believe this.
You found me on the ground where I was bleedin' and you came around
I'd had enough, I'd given up, I was broken Left to rust, hollowed out, life seemed hopeless,
here you are, you see my scars, but still you're dryin' these eyes cause you are my, 
you are my, you are my reason why you are my, you are my, you are my reason why


uups

sagt och gjort så somnade jag till filmen, vi såg buried. faktiskt bra tills att jag somna, sedan när jag vaknade så somna Calle haha... blev väl några timmar för mycket sömn, fan att vi aldrig lyckas vända tbx dygnet! Nu ska vi åka på statiol, jag ska köpa karra sedan ska jag se en film och försöka somna om igen, och såklart hoppas på att min älskling också vill göra det, annars blire lite ensamt. Nåväl, hörs later.

still awake

fortfarande vaken hehe... eller nä, nu ljög ja juuu. jag somnade faktiskt förut en timma hehe...Så nu är morgonhumöret på topp as usual. Nä fyfan, ont i öronen har jag med. Men jag och calle har städat upp här, eller han har.. Jag har flyttat lite på mina kläder, bytt låda oså, intressesmurfarna hoppar på lycka nu va? Är sååååååååå övertrötttttt och hungrig. måste...göra...mat.... eller ... kolla...på...film....och..."råka"....somna...igen..
sshhyy..

Nattsköningar

Sitter och gör starka försök till att vrida tillbaka dygnet med Calle, vi får ABOSLUT inte somna och inte vila under hela dagen, vi måste verkligen räta till våran dygnsrytm så here vi go.. Nu sitter jag och lyssnar på massa sköningar från schmoyho på youtube, så jävla sköna altså!! goajeeeaaa.

1 januari 2011

OJOJ... ja igår blev det ju en kväll som man sent kommer glömma. Blev en hel del skumpa, vin och hotshots, why not liksom. Jag och Calle åkte hem runt halv tre, sedan lyckades han smälla hål i huvet så har man tur så förlorade han lika många som jag har förlorat när jag slog hål i huvet, haha! Skämt o sido. Det är hemskt att vi ska lyckas vara så klumpiga hela tiden. Som tur är så har vi ju varandra. Idag har vi bara degat och tagit det lugnt, har varit ute och skottat och fixat ved och grejer  också! Nyss tryckt en pizza som satt just där den skulle. Mums! Dyr blev den eftersom dom inte ha utkörning i matfors men det fixade Calle ändå, lätt värt! NÅVÄL. vi hörs!

RSS 2.0