människor gör mig dum i huvudet

(vissa)


världen är för liten

har sån jävla mensverk, hatar verkligen livet just nu, känner verkligen hur irriterad jag börjar bli haha.. Vill att Calle ska komma och pussa mig i pannan och hålla om mig i sängen men han har snart suttit limmad framför The sims i tre timmar, söt va? Han bygger drömkåken tror jag. Ett riktigt slott till mig.
Dessan hörde av sig för en stund sedan och världen är bara allt för liten. Här sitter jag och kastar skit på dom som är med på Ung&Bortskämd också har jag och Dessan umgåtts med en deltagare själv, det var väl själva fan. Haha, har tyckt att jag känt igen honom när jag sett programet men inte tänkt mer på det. Nåväl,  lite tragiskt är det väl ändå att dom inte ens kan städa.. Tror jag ska lägga mig i sängen och hoppas på att somna så att det inte blir något missförstånd ikväll pga mitt humör just nu. Puss puss Calle, lavio.


THE SIMS

ÄNTLIGEN har jag och Calle fått till The Sims på min dator här!!! wiiiie.. Jag är dock väldigt ovan eftersom man har några år på nacken sen man spelade det. Har nyss fuskat till oss lite pengar hehe... Så nu sitter Calle och gör grunden osv så får jag inreda sedan, har inte tålamod till att bygga grunder och rummen osv haha, det roliga är ju att inreda och sedan att spela hähäää... åhååå äntligen! nu ska jag lägga mig och äta godis och vänta på att min hacksor blir klar!! hejsvejs

pppmmmmssssss

AJ vad jag hatar att vara tjej, alla killar ska vara såååå glada som inte behöver vara med om den eländiga veckan varje månad. Stackars min lilla älskling som får stå ut med en helt crazy flöickvän som skrattar och gråter om vartannat, ren och skör pms (L)
idag har vi iaf gjort lite försök till att städa calles rum och hör och häpna så har det faktiskt gått riktigt bra denna gång. så ikväll så hoppas jag på att se några riktigt bra filmer, tända ljus över hela rummet och bara mysa. precis som första natten jag spenderade i detta rum.. lovelove


man blir ju crazy

AJ..AJ..AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ:...................... bruten näsa, sprucken läpp, skrapsår, blåmärken och nu mensverk, VA I HELVETE!?!?!?!?! haha, nu känner jag verkligen hur PMSen börjar träda in i mitt liv, förlåt älskling.


mums


Fan va jag älskar att Calle bor i villa. Här sitter jag och spelar musik på högsta och basarna bara dunkar och musiken bara sprudlar i öronen, så jävla underbart! Hemma på min gata i stan där får man inte ens duscha efter kl 22.. Aa, ni förstår! iih.

wraaaaaaaah. har sån sjukt snygg pojkvän


hade en kung kväll igår


hela mitt hjärta

jag försökte vara bättre men då blev allting sämre.

word


Kom igen nu Britt-Marie, spring nu för fa-an

Idag har jag haft världens oflyt all day long så nu vill jag bara komma hem till villafors och få en puss i pannan o en godis av min pojkvän. Idag tänkte jag på en rolig sak. Jag stod och skrattade för mig själv när jag väntade på Caroline i typ hundra år på stan(och jag som tyckte jag var sen, tsss) nåväl. Äldre människor, altså dom runt 40 kan inte springa. Satt och kollade på folk förut som förövrigt är det roligaste som finns och då skulle en mamma(?) springa till bussen men allt gick verkligen i slowmotion och då ville jag bara springa ikapp bussen åt henne, min hjärna skrek typ "MEN SPRING DÅ" jag blev nästan frustrerad över att hon inte sprang bokstavligt talat. Jag kunde gått brevid henne när hon "sprang" haha riktigt sjukt. Hon missade såklart bussen och jag fnissade lite inombords, inte för att hon missade bussen utan för att hon inte SPRANG. En annan rolig fundering som jag o Carro snackade om idag är det där med komplimanger. Alla babblar hela tiden om "du är så smal, du är så smal, är människa" osv osv till bland annat henne och hon bara "det är ingen komplimang, det är typ som om att jag ska gå runt o säga, du är så mullig, åååh du är så mullig" haha eller typ att man är lik varandra bara för att man väger lika mycket och är lika smal. Haha tänk er sjäv om jag träffade en främling och bara "Gud, du är så lik en kompis hemma, lika mullig" haha näää. Jag har en sjukt rolig kompis jag. Tyck om dig o dina tankar jag. Nu ska jag kriga in på Ica och köpa hårfärg. Hej!

torsdag

Blev inte ett dugg förvånad över att jag försov mig idag, trots mina 8 alarm som jag ställt. Calle ligger fortfarande i sängen och snosar lite och en annan får ångest över att klockan är tjugo i ett, jag som sa till Caroline att jag skulle vara inne vid 12-1 haha... Stackarn, men fint folk kommer alltid sent? Som vanligt så är det problem med min lön. Är så trött på att det alltid ska vara någonting som går snett när jag ska få min lön varje månad. Vad har jag gjort gud? Jag som ville ta tag i dagen på riktigt och bara bränna massa pengar, men så blev det inte. Ska iaf snacka tillbaka Carolines legg som nån liten rackare snyggt hade torskat på. Nåväl, nu ska jag gå i den groteska kylan mot bussen.
Sooooo loooooong!

Jag kan om jag vill

Klockan har slagit 03.32 och jag bloggar. Vet inte om jag ska anse det vara rent åt skogen eller helt okej att jag tar vara på dygnets nästan alla 24 timmar. Mannen somnade förut så jag passade på att se på ung&bortskämd avsnitt 3. Okej, nämner inget, man blir bara matt av dessa ungdomar. Efter avsnittet vaknade Calle så då slog vi på en film och nu när vi skulle sova så kunde jag inte undvika den stjärnan som lyser så starkt utanför vårat fönster (som naturligtvis visade sig vara en satellit) och då började givetvis tusen miljoner frågor ploppa upp i skallen och innan jag började fråga Calle massa saker, Så var det första han sa var: hoppas att de är något jävligt viktigt nu när jag försöker sova. Och när jag började prata om satelliter så tror jag nog att han blev lite stolt över sin oallmänbildade flickvän som frågade någonting annat än vart man kunde köpa tamponger i Matfors eller om jag fick ta med den otroligt fina haren hem som vi såg häromdagen när vi åkte bil. Blev jätte varm i lillhjärtat och tänker än idag på haren.... Undra om man får en julklapp kanske.

Carl-Johan Bäckström

Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut. ♥


13

Pustar ut efter en heldag med all fokus på 13års partajj!! Dagen har varit bra, ätit god mat och umgåtts med släkt och vänner till min pojkvän. Har hjälpt svärmor att baka också idag, mumsigt blev det! Vi avslutade dagen med hockey, dock slocknade jag rätt kraftigt i Calles famn så nu är man jätte pigg.. Han sitter vid datorn och jag ligger i soffan o yrar runt i hans iphone. Ska försöka dra med han till sängen snart eller iaf kolla på tv med mig.. Nåväl, på återhörande!

pain is weakness leavin the body

okej, DÅLIG stil av mig. oerhört oförskämd är vad jag är!!!! huga ligen, vart har jag varit? vad har jag gjort?

I torsdags så åkte jag och min älskade pojkvän ut i skogen dit hans mamma bor, har taskig mottagning och har inte använt datorn, jag måste medge att det har varit förjävla skönt att bara struntat i allting för en stund.
I torsdags när vi kom hit så badade vi med massa tända ljus och bara myste, otroligt romatiskt ska jag tala om.
Fredagen så blev det en oplanerad roadtrip till Östersund, ja tro det eller ej. Snabba pengar men kanske inte allt för värt nu när man tänker efter, tji fick jag på det. Lördagen i ära så jobbade min kära man, sedan när vi kom hem så öppnade vi vinflaskan och satt och skålade tillsammans och kärleken bara sprudlade!! Åh, jag är bara för kär!

Resterande helgen har varit lugn. Idag fyller babys lillebror 13 år, gulligt va? Så vi var uppe och sjöng och gav presenter och tårta på sängen såklart vid halv 7 imorse. Han fick bland annat det nyaste xbox 360 kinect som känner av rörelser av kroppen, JÄTTE ROLIGT! Så jag och Calle var uppe ett tag till imorse och spelade lite, grannarna trodde att vi var galna. Nä, nu har vi bakat lite och eftersom jag har dragit på mig en jädrans förkyldning så ska jag vila lite nu innan svärmor och lillgrabben och alla släktingar till Calle kommer ikväll, mys det. Längesen man fyllde 13. Nåväl, ha en trevlig dag, jag ska verkligen skärpa till mig!

byebye town

Igår var jag, Calle, Madde och Maria på ikea och där ute i trakterna, vi avslutade kvällen med bite line och efter det så hjälpte Calle till med någon stereo till en Hästlastbil hehe.. Nu sitter vi och väntar på att Madde ska komma och hämta oss, ska bege oss in till stan och handla lite inför helgen samt uträtta lite ärenden. Jag mår allt annat än bra känns det som, huga, jag mår jätte illa. Undra om man fått magsjuka, peppar peppar.... JAJA! Nu ska jag dra mig vidare, vi hörs förmodligen efter helgen för jag vet inte om vi har tillgång till någon dator i skogas eller om Madde tar den med sig =) Nu ska jag ha en superbra helg, so long!!

mystisdag

Har nyss kommit hem från svärmor, Hela la famila + fasse och linus var där och åt middag, plankstek och glass till efterätt, mumms!! Och såklart så var det lika trevligt som alltid. Efter maten så gick alla in i vardasrummet och jag fick matkoma så jag slocknade i Calles famn, mysmys. Fick också en riktigt fin väska av svärmor idag, åh, gulle henne! =D tack så jätte mycket Madde! När vi åkte hem så stannade jag Calle och Linus på kyrkogården och hälsade på Calles morfar och Linus Farfar. Önskar verkligen att Beatrice var begravd i Sundsvall och inte Eskilstuna så att man kunde hälsa på henne lite oftare, menmen.. Nu ska Calle spela lite och jag blogga, snoka runt lite och spela lite Guitarr Hero, sedan blire en film och mys =) puss o kram


lite såhär känner jag nu

TARE HUR NI VILLLLLLLLLLLLLLLLLL



jappjapp

god förmiddag.
Har nyss fixat mig osv, snart ska vi åka ut över till skogen och installera en diskmaskin hos svärmor, det tycker jag låter bra, så slipper jag och calle diska för hand i  helgen haha.. I övrigt så vet jag inte vad dagen har att bjuda på, det återstår att se.. soooo loooooong

fint de

Haha, älskar ni inte  att jag typ alltid uppdaterar sent om kvällen eller natte tid? Så ni har något att läsa innan ni går till skolan/jobbet osv när ni vaknat? åh, jag vet, jag och min man har verkligen vänt på dygnet toatalllllly! Vi måste få ändring på det tills på torsdag när vi flyttar in i en stooooor villa, ha volvo och en hund över helgen, hähä.. mysigt va? Riktigt svensson! Det är mitt ute i skogen med, ska bli riktigt mysigt, bara han och jag och ingen mottagning på mobilen, inge internet, bara han och jag framför en tänd brasa med var sitt glas vin, vi ska bada med massa tända ljus runt om oss också ska han laga gudomlig mat varje dag till mig. Haha, nu smalt ni va tjejer. Jag har verkligen världens bästa pojkvän, världens finaste du.
då tar vi en låt på derå!!


måndag

Idag så har jag varit med Frida, hemskt trevligt måste jag säga! =) har uträttat massa ärenden och gett pappsen sin farsdagspresent, den var väl kanske inte så glamorös men det är ju tanken som räknas, visst? Nu när jag satt på bussen påväg ut till skogen så somnade haha, så trött. men efter den powernapen så är man på topp igen.
Baby sitter och gör något på hans dator så hade tänkt att slita han därifrån så vi kan kika på någon film eller så =)
hörs på l-ater.

breathe out so i can breathe you in

Varje dag som går så gör vi val som påverkar framtiden. Det låter skrämmande men det är sant, att varje val kan avgöra hur din framtid ser ut och vad du kommer göra om 5-10 år. Att varje beslut om varje jobbchans, val av vänner, romanser, framgångar och motgångar tar dig vidare i livet. Jag är glad över de ofrivilliga valen jag har gjort på senaste tiden, de val som jag inte ens har behövt att tänkat efter på, utan dom jag bara har gjort som har tagit mig hit där jag sitter idag. Jag har aldrig tvekat på dem val jag gjort helt spontant, utan att tänka efter före jag har gjort dem just nu. Sedan har det även varit saker som hastigt flugit ur mig i frustration, i irritation och i totalt kaos som har förstört saker för mig, som har tagit delar av mig. Som jag skäms över och som jag ber om förlåtelse för. Mina dåliga val som bara har tagit över mig. Just nu så spelar inte min kropp och min hjärna i samma lag. Kroppen säger ena saken, hjärnan säger andra.

Just nu sitter jag och tittar på en person, förmodligen personen närmast mitt hjärta just nu. Jag ljuger om jag säger annat. Det är personen som jag väljer att stå brevid och växa med, i både motgång och i framgång. Han sover, det är så rofyllt. Han är så vacker, han ler i sömnen och jag behöver inte ens koppla mina tankebanor samman utan att undra vad det är han drömmer. Han rör lite smått på tårna, jag undrar verkligen vad det är han drömmer.
Det här är för mig det vackraste jag någonsin kommer att få, det är det närmaste himlen jag kommer få uppleva i mitt liv. Jag kommer aldrig att ge upp den här killen, min älskade pojkvän, min framtid.
Jag har hittat rätt här i livet, det är såhär jag vill leva. Även i de värsta stunderna så vill jag dela dom med dig och ingen annan, jag vill ta mig ur dom med dig, och ingen annan. Jag vill uppleva all min lycka med dig, och ingen annan. Just nu vill jag bara krypa ner brevid honom och ge honom en puss i pannan, strycka min hand över hans bröst och känna värmen. Jag önskar verkligen att jag kunde, men det går inte just nu. Inte just i detta läge.
Det finns ingenting finare än att få vakna upp brevid dig, att känna din arm runt mig, hur du famnar om mig och pussar mig bak på axeln. Jag vill vakna så varje morgon, för resten av mitt liv.

vill man eller vill man inte

Nu har jag och hjärtat varit borta på puben och käkat massa god mat. Kom hem för en stund sedan så har bara klickat in på massa olika bloggar och jag fattar fan inte hur vissa kan vara med på "listan" på framsidan av blogg.se när dom har sjukt tråkiga bloggar, skriver inte om någontig intressant och är bara allmänt tråkiga, har fula headers och ful design. Haha, okej nu låter jag avundsjuk, men faktiskt inte. Jag länkar aldrig min blogg, lägger aldrig ut den eller liknande, jag har tråkig design och min header är otroligt lam haha. Jag vet inte ens om jag vill lägga ut den, eller visst skulle jag kunna göra det, men vilken press man skulle få på sig att alltid skriva någonting som passade alla, alltid leva upp till vad folk vill läsa liksom. Näää, jag orkar nog inte de va. Fast lite roligt hade de väl varit ändå. Haha, ovanligt att jag aldrig kan bestämma mig.
NÅVÄL, nu ska jag fortsätta beklaga mig och fundera över livets alla meningar!!!


det snurrar i min skalle

Det finns två saker som bara är totalt inristade i min skalle och det går inte att få ut, tänker endast på:

1. BARN
ok, lugn, mamma, pappa, faster, svärmor, alla släktingar som läser, jag är inte gravid. MEN jag tänker på barn hela tiden, dom små söta liven, åååh. jag längtar verkligen tills jag själv får ha en liten bäbis i magen, det finaste som finns är väl ändå kvinnor som är gravida!! Stor mage och en riktigt snygg pojkvän brevid sig mitt i stan och går och kollar på bebis kläder. Eller ligga hemma i sängen och ha ett barn i famnen tills han/hon somnar. åhååååå.... vill ha, nuuuuu. Men så blir inte fallet, längtar tills jag är 23-25, då jävlar ska de ploppas ut ungar!!

2. DJ
jag är såld, totalt. Är helt inställd på vad jag vill bli, eller snarare vad jag vill jobba med, Måste bli Dj, en riktig grym sådan. Tänk att få göra sina egna låtar och pumpa dom på fetaste klubben i typ Amsterdam eller nått. Okej, kanske inte Amsterdam, men ni fattar vinkeln? Sååååå sugen. Så, nån som vet hur man ska gå till väga? hojtaaa!!!

tji på oss

jag och baby vaknade ju igår kl tio, sedan har vi varit vaken hela natten, kunde inte stänga ögonen typ, var jätte pigg. imorse runt sju gick jag och väckte fasse och jonathan och skickade dom på skolan, sedan vid halv nio la vi oss och kollade på en film, den sög, så då somnade båda två. vaknade runt halv fyra, fan detta är inte okej! Har lyckats vända på dygnet förut och vill inte göra det igen. The sims funkade inte som vanligt, så jag har suttit och nött Guitarr hero och sett på film.. mysigt det. Ikväll lär det ju inte hända allt för mycket, ska nog slå på Guitarr Hero igen, det tråkiga är ju bara att man får så ont i fingrarna, men annars är jag bäst.

Inte okeeey

Vid klockan sex idag så skulle jag och baby ta en powernap, vaknade för 45 minuter sen haha inte okej med en powernap på 4h. Trode att Calle skämtade med mig när jag frågade vad klockan var och han sa 22.00, kändes som om vi hade sovit i två minuter. Haha så sprang o kollade alla klockor o frågade om han ställt om dom haha, Trode det var något sjukt skämt men icke! Aja, nu sitter jag i bilen med calle och fasse påväg till storskoga för att hämta the Sims(ska åter igen försöka få igång det men nu genom en skiva) fasse skulle leta sin plånbok med. Sedan blir det nattmiddag o massa godis på Statoil, goooajeeaaa.. Hörs Heeey

tio tio tio♥


min första riktiga chef

trode ju aldrig att jag skulle säga detta, men jag saknar faktiskt dig!!! haha, nä klart jag redan saknade dig redan när du flyttat. du var liksom min första riktiga chef, rätt sick va? kommer du ihåg intrevjun på bergsgatan haha, fan va du hatade mig, och första kursdagen? haha hujedamig, har fina minnen med dig. du firade ju faktiskt min artonårs dag med mig också, stor tisdags suparn! ;) ååh, saknar dig, du kan väl hälsa på något? love love


my place

back in the huuud.
idag har jag somsagt varit hemma, var lite små mysigt för både mamma,pappa, robert och jessica var hemma =) sedan så for jag till frida och hjälpte till lite där, käkade lite oså. hon flyttar ju på torsdag den lilla rackarn! gick därefter ner till robs och jessi för att kika hur deras lägenhet blev, riktigt bra, skönt med lite större med skulle jag kunna tänka mig. Fick även en skjorta av Jessica, tack så mycket! =)
Nu har jag och Calle försökt att få igång mitt The Sims utan några framsteg, så han håller på att ladda ner ett nytt nu som förhoppningsvis är klart snart. Tog med mig min kamera hit så har nyss lagt in massa bilder på datorn och håller på att uppdatera på fejjan med =) sedan min födelsedag oså! nice nice.. Nä nu ska jag fiffla lite med bilderna sedan hoppas på att The sims e klart! Hare braa.


Nu är jag hemma, slog på datorn förut men ...

Nu är jag hemma, slog på datorn förut men stängde av den lika fort, annars hade den endå bara råkat illa ut he..he... Råkade nyss uppdatera facebook i mobilen, blev jätte less för är så trött på att dom ska uppdatera allt och förnya allt hela tiden, typ som nyaste msn, man blir ju dölack:p jag är inte rädd för förändring men man behöver inte ändra och göra saker mer avancerat varannan vecka!! Aja nu ska jag fortsätta att kolla på familjen med åtta barn, iiiihhhh man blir lite varm i hjärtat


tisdag

har nyss fixat håret och sminkat mig, ska in till stan över dagen och kanske natten(?) känner jag mig själv rätt så lär det inte bli så haha... älskling va uppe kl 9 imorse, för då släpptes spelet, wihuu. så han har suttit klistrad vid datorn och jag har sovit så snällt brevid. nä nu ska jag ta och springa till bussen, vi hörs later =)


monday night

Har nyss kommit ur duschen, fan va skönt det är att duscha, att komma ur duschen och känna sig riktigt fräsh och ren, nooom noom!! Nu sitter jag vid min dator och baby vid sin, han typ laddar upp för imorgon när han ska börja spela cod 2 eller nått, haha söt.. Själv sitter jag och väntar på att håret ska självtorka vilket kommer att ta några timmar, hatar att lägga mig med blött hår, det blir så konstigt då dagen efter, jag som rör mig som ett djur när jag sover. Ajsing vajsing..

Innan vi duschade så såg vi på ung och bortskämd, vilka ungdomar altså! Haha, har nog inte sett ett mer patetiskt program, det slår Paradise hotell, Kungarna av Tylösand och Bigbrother, dom vet inte ens hur man handlar. 24 år och helt inkompetent, inte okej.. Inte okej.. Nä, jag skulle nog skämmas lite om jag var som någon av dem. Men vem vet, dom kanske bara drar ett spel för sina föräldrar för att få pengar, men ändå, lite gränser finns det väl.

Nåväl, ska fortsätta grina över att The sims inte funkar att installera, ska väl kolla om jag kan ladda hem någon annan version, annars får jag väl nöta hamsterpaj eller något annat nördigt..
På återhörande!


vilken kvinna jag är

har nyss haft en trevlig middag med jätte god mat med både svärmor, svärfar, älskling, jonathan, william och sedan till efterätten kom även fasse (det kunde man ju nästan gissa..ha..ha...näerå) blev kycklig pasta och till efterrätt maräng schwiss, noom noom!! jag och älskling skulle diska tillsammans men efter ett tag så försvann han men nu när jag har diskat upp vettefan vart han tog vägen, måste nog gå och kika lite vart han gömt sig! haha.
och the sims funkade inte att installera på datorn, lite less jag blev :p väntat i ett dygn på att få ner det också sen så funkar det  inte, MENMEN! Sverigejakten får jag inte heller ladda ner för det var inge bra kvalite tror jag.
nä nu blir jag orolig, måste leta mannen, pussheeeeeey.

neeeeeeerds

nyss så har jag och calle sett på film, den var väl inte allt för bra haha. men den dög.  nu sitter han och spelar och jag sitter väntar på att mitt the sims som jag har laddat ner sen igår ska bli klart, blir bara SÅÅÅÅÅÅ less!!!!!!!!!!! inatt så släpps typ cod 2 eller någonting, calle är som ett barn på julafton, räknat ner sedan flera månader tillbaka, haha åååh, han är så söt min älskade pojkvän. han har tillochmed förköpt spelet för att kunna spela det prick på sekunden när det släpps (amerikansk tid) haha, gulle han! så nu lär ju han vara okontakt bar i några veckor så måste passa på att mysa ikväll!! justja, kommer ni ihåg sveigejakten som man spelade när man var liten? man var en liten dektektiv som letade skurkar runtom i Sverige, åååh, skulle verkligen vilja ladda ner det men det var en fördålig "länk" eller vad det nu än hette, så nu ska jag hem imorgon och leta reda på disketten eller skivan för jag vet att jag har den hemma nånstans!!!
åter till mitt nedräknande av the sims, so long

sånt där pirr ni vet

jag är en blödig människa, verkligen! jag har alltid varit men som nu ha calle har varit ute och jobbat i typ en timma, jag saknar honom redan.. ha..ha..ha... vad äre för fel på mig liksom, vi är på samma gård vid samma hus?!?!?! jag ville inte kliva upp ur sängen förut när svärfar sa att vi skulle kliva upp för calle skulle ut och jobba. det var så varmt och tryggt att ligga på hans bröst JUST DÅ, som alltid. fan, kan han komma in nån gång så man kan få en pussssssssssssssssssss..
vet inte om jag är allmänt dum i huve, psykiskt störd, eller bara otroligt kär!

tattoo

har suttit och kollat runt på massa tatueringar, känner verkligen för att göra en till. nu nu nu, nu vill jag tatuera mig igen. kan bara inte komma på vad, ett kors skulle jag vilja ha, sedan har calle en väldans idé haha, den e rätt gullig..

här är den jag har nu, tatueringen ser sned ut för att jag lutar mig bakåt som ni kanske ser, nån gång ska ni få en rättvis bild!


jag vet vem jag är när jag är hos dig

Du jag vet en hemlighet, det finns en stjärna man får ta ner, det finns en stjärna som är din.
Jag önskar dig allt vackert för du är, Det bästa som jag vet.
Vad jag önskar att du får, allt det där som du vill åt, för du är det bästa som jag vet, calle♥




söndag

nu sitter jag här i min hörna igen och bara tar det lugnt. har inte gjort allt förmycket idag, jag och baby har legat i sängen och degat o surrat oså.. blev rätt sent igår, hämtade svärmor inne i stan, fick våran älskade middag på bigboy runt halv tre(?) sedan bor hon långt ute i skogen så vi kom hem väldans sent. sedan så kom även bylund och fasse och wille in inatt igen fulla som några kastruller och skulle härja när man ska sova, det är respekt det grabbar!
somnade väl runt halv sex eller liknande.. nu sitter vi och lyssnar på musik också har jag bett calle ladda ner i rymden finns inga känslor eftersom jag tjatat om att vi ska se den men man är väl lite småseg av sig och därav har det inte blivit av, haha.. får se om vi hittar någon bra "länk" eller vad det heter som har bra kvalite så vi kan se den =) jahapp, den här helgen gick lika snabbt som alla andra, konstigt va... mjamja, nu avrundar vi. hare bra=)


önskar att man hade pengar så man kunde sitta i thailand nu och dricka buckets. noom noom










whip my hair

ok va inte helt ärlig förut, kom i en dryg front men nuså!!!!
altså guuuuuuud kolla in denna lilla unge, elva bast. är detta lagligt? vilket undervärk.
längtar tills hon blir äldre och släpper några riktigt feta låtar, hon är ju redan på god väg.
grymma unge, man vill bara krama dig.


ah okej


Låt som när du är ledsen sörjer till?

kings of leon - closer

eller sörjer och sörjer, ja.. det finns ju många fina låtar

 

Beroende av:

öööööhm.... choklad kanske

 

Vad tror folk om dig?

haha dom som inte känner mig har nog väldigt många förutfattade meningar

men jag är faktiskt jätte snäll!

 

Stämmer det?

ja

 

Vad får du oftast komplimanger för?

mitt leende och mina ögon har jag väl hört mest
men kanske mina tänder??

 

Hur imponerar man på dig?

får game winning kill på cod

Brukar du skratta för dig själv?

åt mig själv mest

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

vi hörs sen<3

 

Var bor du?

in the m-huuud. nä men typ. sundsvall räcker väl

 

Trivs du där?

ooom jag gör

 

Har du haft sex idag:

too many times

 

Hur svarar du i mobilen:

this is mtv rap eller isas iphone (hahaha sara kommer du ihåg det? mtv rap)

 

Vem ringde du senast?:

papichulio

 

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

nähäääää. jahaaa okej, hahahahahahahhaa.. aah men då hörs vi, ligg lugnt, puss älskar dig

 

Antal timmar sömn inatt:

beror väl helt och hållet på hur man räknar

 

Sov du ensam:

no no no

 

Brukar du komma i tid:

optimist

 

Hur känner du dig nu:

öm

 

Vanligaste färg på dina kläder:

anti färgglad

 

Vad tycker du om fötter:

vackra

 

Vad saknar du:

saknar ett linne jag glömde i thailand på en bar

 

Hade du en bra kväll igår:

oh yeeh

 

Favorit dryck på morgonen:

proteindrink(he...heh...he..)

 

När brukar du oftast gå och lägga dig:

ja, när calle kommer och håller om mig

 

Är du blyg?:

både ja och nej. inför nya människor ja, det var verkligen jobbigt när jag följde med calle
på hans grannes artonårs kalas, det gjorde lite ont i hjärtat.

Sysslar du med någon idrott:


vinpimpling


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

goajeaaa

 

Har du spytt offentligt:

för många gånger

 

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

knulla som ett jävla djur

Är du nöjd med ditt liv:

otroligt, fantastiskt.

 

Är du bortskämd:

När calle har lön, JA

 

Vad gör du i morgon:

samma sak som idag

 

Vad är det värsta du vet?:

att inte calle tillfredsställer mig varje dag.....

 

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

arå, det dugefint

 

Vad är det finaste du fått?:

min födelsedagspresent när jag fyllde 19

 

En speciell dag du minns:

15 septemeber!



Du samlar på:

femtioöringar

 

Vem ringer du när du är arg/ledsen:

gud

 

När grät du senast:

när jag fick den i röven förut, haha fyfan

 

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

ta med mig calle till en öde ö ;)

 

Vill du gifta dig:

går väl

 

Vill du ha barn:

6 st

 

Är du musikalisk?:

otroligt, har en hel del sångtalanger i duschen

 

Vad dricker du helst när du är törstig:

Det som finns i kylen.

 

Bor dina föräldrar tillsammans:

tror det

 

Biter du på naglarna:

 

när jag är nervös biter jag jämt, SKIT ÄCKLIGT

WHAT A FEEEEEEEEELING

goajeeeeeeea. jag har nog världens bästa pojkvän. dock följde han inte med mig på min prommis men när jag kom hem så gott gjorde han mig helt fantastiskt ändå så han har fått sin dagliga motion om inte mer!! (ta det som ni vill) jag är så kär, kan inte ens förklara vad jag känner. det är så otroligt, riktigt lycklig är vad jag är nu. nä, nu känner jag för att dansa naken i calles rum, hörs hey

lördag

har nu vaknat till liv efter några timmar i koma. hade världens mysigaste natt med älskling
tills klockan var sex och bylund och fasse var här inne och busade och röck av mig täcket och grejer, känns inte alls helt ok. jävla pajjasar! nu har vi nyss käkat mat och jag ska snart ut på prommis, får se om jag får med mig älsklingen med ska bara vakna till först =) huga ligen. ikväll blir det bara lugnt igen, tror jag. det är sensation på aveny men vettetusan om man pallar altså. nä huga huga!!.. AJA! nu ska jag ta och bädda sängen, hörs later!
tjiiing


something sweet

ojoj, vilken dag. vilken kväll. har spenderat hyela kvällen med en massa data nissar som har suttit och pillat med datorer, har lärt mig lite om skype, har lärt mig lite om cod, ska bli nörd så jävla mycket nörd ska jag bli. måste ju även nämna varför vi har pillat mycket med datorer, det är för att jag har världens bästaste pojkvän som har köpt en till dator som jag ska få använda!=D inte en dålig en heller, bara skärmen är ju nästan större än min tv, dock platt vilket inte min tv är haha.. har jag inte en underbar pojkvän så säg! =D så hela kvällen har det varit fokus på det, därav lite dött med updates, men nu är mannen äntligen klar och jag har fått mig egna lilla hörna som består av en fotölj och en dator, mysigt va? ska nog visa en bild imorgon eller så =)

har även ätit en middag tillsammans med både svärmor och svärfar och hela la familia ala bäckström, riktigt trevligt, alla samlade, huga blev lite rörd i lillhjärtat, har verkligen hamnat hos några helt fantastiska människor!
nä nu ska jag tacka gud för denna dag och hoppas att morgondagen blir lika bra =)
är sjukligt lycklig nu, tack älskade calle för att du finns♥

av längtan till dig

I en evighet levde jag som om du inte fanns, I alla drömmar var du ändå nära, så underbart nära.
Det var enkelt och vackert, du sa att du väntat mig, Jag kunde ana att det fanns en himmel, på jorden jag såg den.
Och du bad mig att leva, mitt liv alltid nära dig, jag följde dina steg och allt jag någonsin drömt om fanns där för mig

Det finns ingen som lockat mitt hjärta så underbart
, Med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta försvinna
Alla skuggor, allt mörker som förr var så uppenbart, det skingras och tillsammans ser vi ljuset som stiger med
solens fart.




Fredag, fyfan va skönt. Det är riktigt lju...

Fredag, fyfan va skönt. Det är riktigt ljuvligt tycker jag. Även fast jag inte har något speciellt jobb så är det ändå skönt att känna fredag. Calleballe ha varit ute o jobbat på gården, as usual. Jag har städat hela hans kaosartade rum, verkligen kaos i vårat rum. Så nu är jag riktigt nöjd över mig själv=) nu ska jag be Calle släppa datorn så vi kan mysa liiitteeee. Puss o kraamm


I'm so proud to say i love you

altså tacka vet jag iphone, verkligen TACK till människan som uppfann och konstruerade denna magiska sak. så smidig, har allt och är så vacker! sitter hemma vid datorn nu, får spunk.. den bara laggar och jävlas.. därför uppskattar jag min iphone så mycket!!

hur som haver. jag sitter just nu och fikar med mami, gud min mamma. vilken fantastisk mamma jag har! jag är så stolt över min mamma, som kämpar som bara attan! visst gör det ont de dagar när jag ser att du blir sämre, men jag är så stolt över dig, det ska du veta. be strong, hold on. jag älskar dig.



old school

prinsen sover, jag har tråkigt. han somnade i mina armar förut "vi skulle ta och vila lite" ack så mysigt det var, nu har han snart sovit i två timmar, vill bara krypa ner och pussa på honom men vill ändå inte att han ska vakna när han verkar sova för natten =) har bara ett litet problem.. det är inget underlakan i sängen, kan någon ge mig snabba och exakta tips på hur man bäddar en säng utan att väcka en människa? tack på förhand.

har haft lite ont om saker att göra nu på kvällskvisten så gick igenom min logg på facebook, så otroligt fula saker som man la ut när man just skaffat fejjan. som typ "gör lämplighets test på pliktverket" "fixar min ipod" "är med liza, tobias och josef" haha altså, vem fan bryr sig liksom om jag fixar min ipod eller vilka jag är med? vem bryr sig om jag sitter och gör ett test liksom. haha ful är man ibland. men lite roligt att se också.

nu ska jag gå ner och borsta tänderna, tvätta ansiktet osv osv osv ni tjejer vet det där. sedan ska jag, utan konstigheter bädda sängen med en sovandes man i! fan va ljuvligt.
ha de bra duuuuuu.

du lyser klarast av alla stjärnor på himlen

Varje dag så är det någnting som påminner mig om dig. Ibland så kan det vara bra, ibland så kan det vara dåligt. jag har accepterat hur det är och jag vet att du inte kommer att komma tillbaka, men just som idag, just nu så skulle jag velat ha dig här nere. Jag har, och behöver inte ha någon speciell anledning till varje just nu. Det bara är så, att kunna lyfta mobilen och ringa dig. Att bara få höra din röst. Den jobbigaste parten var att inte kunna prata med dig något mer, att aldrig mer kunna få känna din beröring och aldrig mer kunna se ditt leende. Dina små små händer och ditt vackra leende som fick alla andra att också le. Jag saknar hur du höll om mig när jag var ledsen och hur du skrattade med mig när jag var glad. Hur du sa till mig att jag aldrig behövde vara rädd när jag var med dig. Jag saknar att ha just dig att dela mina tankar och funderar med, du förstod mig alltid på ett helt annat sätt en vad alla andra gjorde, du var speciell. Saknar att kunna berätta mina djupaste hemligheter och veta att dom stannar hos dig.

Jag gav bort våran bok på din begravning, det är jag glad över att jag gjorde, jag tror att det lättade mycket för dina föräldrar att kunna få en inblick i hur du egentligen kände. Men vissa dagar gör det verkligen ont också. Ibland vill jag bara ha boken brevid sängen och kunna öppna den när jag känner för det och läsa igenom allting sm vi delade.

Jag kommer ihåg pankien av den dagen som du försvann, hur jag greps av panik och vissa dagar än idag så kan jag gripas av den paniken..igen, att du faktiskt inte finns här. Att du är på andra sidan, att du kollar ner på himlen och ler. Varje dag så ägnar jag minst en tanke åt dig, varje dag så påminns jag av vad som har hänt.
Och jag kommer alltid alltid att minnas dig som den glada, spralliga, vackra tjejen som alltid gjorde ett stort och gott intryck på mig.

Just nu gör det ont när jag skriver det här, det är som att någonting hugger i mitt hjärta. Jag kan inte förneka att jag blir tårögd och hur mina tårar börja rinna, mitt huvud värker, lika kraftigt som den dagen när du försvann. Det var som att jag fick en smäll på käften, en riktig spark i magen och hamnade i en egen bubbla, i min egna värld.
Hur jag själv tog på mig skuld för att jag inte märkt någonting, att jag inte sett tecken, att jag inte hade gjort någonting. Det var en skuld som fanns kvar länge i mig, som fortfarande kan dyka upp och gnaga sig igenom mig. Jag vägrade acceptera hur det faktiskt var.
Jag kan inte dela saker tillsammans med dig längre, Vi kan inte skapa fler minnen än dom som vi har. Men jag vet att du alltid är med mig, att jag aldrig behöver känna mig ensam.

Jag sa nog aldrig tack för allting som du gjorde för mig men i mitt hjärta är jag evigt tacksam. Du lyfte mig så många gånger från botten till toppen, du gav mig råd och du fanns alltid vid mig.. Jag glömmer aldrig när du hälsade på sista gången, när diu klev in i klassrummet, mina tårar sprutade av lycka. Jag kunde andas ut. Jag ville aldrig släppa taget när vi sa hejdå sista gången, ville krama dig och aldrig aldrig aldrig släppa dig igen.

Hur en människa kan vara så långt borta men ändå så nära.
Jag fick långa en ängel för en stund.
Jag saknar dig. Aldrig ska jag sluta älska dig, vi ses så småningom.
Beatrice Wilje 19910603-20060925

You are bigger than hip hop baby

img_6807 (MMS)

Amor vincit omnia et nos cedamus amori. The future is ours.


nostalgitripp





















 

sitter och här och ler för mig själv, känner hur tårögd jag blir över att kolla igenom massa gamla bilder, det är så mycket minnen, så mycket känslor, hat, skratt, gråt och kärlek. jag är evigt tacksam över alla mina vänner och fyfa va roligt vi har haft. en bild - tusen ord ♥

 


måndag

fryser häcken av mig, kallt som i alperna ute, kallt som i nordpolen inne, jävla dilemma de där. idag så har jag i min vanliga ordning jobbat, var rätt lamt ifrån början, var ruskigt trött, jag försökte övertala några kollegor att vi skulle ha ett vilorum med lite sängar osv, men det var bara min hjärna som fastnade på den iden. efter lunch så kom man igång lite bättre och efter allt drygande med patte idag så vet jag inte riktigt om jag kommer kunna sova säkert igen, han är nämligen en jävel på att jävlas med människor och jag är nästa offer. baby ligger i sängen och lirar iphone spel, goaajeea.. ska krypa ner brevid och ta en powernap innan maten! so loooooooong löövers.

hej jonathan =)

RSS 2.0