Want you to feel my love


uhuuhh

Förut åkte arbetsbyxorna på, har varit ute på gården och "hjälpt till". Gick in efter någon timma och städade rummet ist, kändes som om jag gjorde mer då haha. Nu ligger jag här i en onepiece och myser uta bara den. Väntar in kvällen och får se vad som händer helt enkelt. Vore ju kul om det blev något rooooligt gjort! haha =)
nåväl. hörs

valborg.

Idag är det valborg, det känns ju sådär. Hade nog helst bara velat legat i sägen och kramats hela dagen. Hade väldigt svårt att somna igår, låg och lyssnade på Calles andetag så det gjorde mig lite lugn och tillslut somnade jag.
Imorse var jag otroligt trött, ville bara slänga täcket över huvudet och aldrig mer ta bort det men icke! Nu har vi precis ätit lunch och ska ut på gården och städa, eller... ja inte vet jag vad vi ska göra. jag glider bara med...
hoppas på en bättre kväll iaf..
IGÅR iaf! så fick jag ett par converse, en adidaströja&en parfym av papiii =D jag blev väldans glad! Calle fick två parfymer och två t-shirts med =) så jaaaaa. Det var skönt att träffa honom och bara få höra hans röst!!!
Nåväl. plikten kallar, vi hörs!

skorna

man måste ju få unna sig lite, eller hur! här är skorna!!
perfeeeekt till sommaren!! iih

wihu

idag blev det en heldag på stan med söderbönan! riktigt trevligt må ja säga, vi satt och fikade och snackade om livet. men hör och häpna!!! jag höll i pengarna så gott jag kunde blev ENDAST ett par skor, och dom var på rea! riktigt söta sommarskor som kommer användas flitigt i sommar =D really happy!!! tar och visar dom när jag kommer hem för nu ska Calle snart plocka upp mig här (är hemma hos frida och hälsar på) så ska vi hem till pappsen och mammsen och få lite presenter eftersom han kom hem idag ;) hehehe.... hörslater1!!! :D

ENDA bilden Frida hade på oss på denna dator, haha lovelieee



PENGAR ÄR ALLT

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH blir helt störd i kolan över att jag inte får handla några kläder denna månad!!!!! MÅSTE spara pengarna!!!!!!!! vilket jag verkligen aldrig har varit någon specialist på... fan det är ju sjukt jobbigt... också sitter man inne och kolla på nelly och andra sidor också har dom REA!!!!!!!! vill ha ALLT, vartenda plagg skulle jag kunna klicka hem och bara sitta med ett leende och vänta snällt på att kläderna skulle komma. Det hade varit riktigt nice det! ÅH JAJA!!!
har nyss snackat med Emelie som flyttat till grannlandet som jag nämnt, hon skulle ner på stan nu i Norge och sätta sig på en uteservering..................ha..ha....haaaa.................................. ja... vissa har det gött!! Dom går säkert barbent också!! haha åh, vad avis jag äääär. Vill också bo i norge och tjäna feta cash. Eller iaf ha ett jobb som man får jobba mycket på=tjäna stora pengar. Varför ska allting vara så svårt???
ja jag ska väl ta och gnugga geniknölarna och se vad man ska gö av livet...

Fredag

Godmorgon bloggen! idag tog jag en sovmorgon utan dess like, hehe!! skönt vare iaf! solen skiner och jag tänkte gå ut och sätta mig men det blåser ju så in i bomben så vad ska man göra!?! Idag kommer iaf pappa hem så jag och Calle ska dit sedan och kolla hur han har haft det♥ Calle tog med sig datorn idag på jobbet så jag får utforska hans andra dator och kolla på lite gossip girl!! =D men först! Frukost!

JABADABADOOOO

JAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN säger jag bara!!!! Calles äppeldator har kommit, så som jag har längtat. har längtat, väntat och suktat efter denna, en mac book air♥♥ Och eftersom det är Calles dator så är det min dator ;) till en del iaf, right? Kommer ihåg när jag skulle lära mig ida-malins appeldator, hade verkligen problem så nu ska jag ta och kika igenom ALLT på den här datorn och lära mig ALLT!!! NU blire bloggning!!! så nu kör vi älsklingar!! jag är tillbaka!!!!
den här datorn får 2 av 2 tummar!!! (Y)(Y)

Onsdag

morn morn!! Fy vad dåligt jag sovit inatt, vaknade mitt i natten av att jag drömde världens mardrömmar så väckte Calle så han fick hålla om mig (a) hehe.. Imorse när hans klocka ringde var jag heeeeeelt död, men ändå när han åkte så låg jag och kollade på vakna med the voice för att jag inte kunde somna om, konstigt det där!! Slocknade iaf i tre timmar, välbehövande!
Idag kom lönen, wiiiiiieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!! jätte happy. vill bara jobba mer och mer och mer och mer när efter att jag fått specen haha.. Nåväl. Nu ska jag åka in på stan och kika lite, sedan möta upp baby och se vad vi ska göra =)
tjing o hey.

Sick

Tänkte idag på jobbet att jag skulle ge er ett riktigt nice inlägg när jag kom Hem men som vanligt så årder ju alltid något och jag har verkligen Mått skit idag och börjar blödigt näsblod från ingenstans och det forsade bara, på riktigt forsade:p jätte äckligt! Heheee.. Så när jag kom hem vid 13.30 var jag jätte hängig men slog på dator för att se på gossipgirl men kom Inte långt innan jag däckade i sängen. Vaknade till vid fyra när älskligen kom hem men somnade om lika fort. Vaknade nyss så ligger och myser i calles ena onepiece, såååååå mysigt! Jobbigt bara att vara hängig och ha sån halsont som jag har:( blä! Nu ska jag kolla på tv:) hörs hejhej

Tisdag.

Off to work. Kortdag Idag så vi hörs later!

Måndag

Vakenoch påklädd. Eftersom det blev en sen kväll igår så missade vi bigbrother så jag såg reprisen inatt och Calle somnade så därav tog jag sovmorgon;) faktiskt skönt men konstigt att vi kunde sova så länge när vi brukar vakna senast 9 dom Dagar vi inte jobbar:) men de va skönt de med! Nu ska vi snart iväg och handla lite och sedan hem till mig och min familj+släkten på mammas sida och griiillllaaaaa!!! Mums! Imorgon är det jobb igen, känns för himla bra de! Tjing o heey.

Söndag

Det är ju fan att man ska va så tråkig och mobilblogga så jag inte kan ge er de ni förtjänar! Haha en bra blogg dvs! Det blir annat om Någon Vecka när jag och Calle blir med ny fin härlig äppeldator<3 Hur som haver!!! Igår blev det en liten men effektiv utgång med Calle och hans äldre vänner, kändes väl mest som Om jag satt och gjorde högskoleprovet men det gick bra ändå! Så trevligt sååå! Idag har det varit en riktigt soft dag. Har varit hemma med massa släktingar och Vårstädat lite kan man säga=) kvällen avslutade jag och Calle med Emelie och Andrea:) otroligt trevligt må jag säga! Tråkigt bara att Emelie flyr landet och drar till grannarna inatt! Men hon kommer ju tillbaka som tur är!!;) haha ja hurrni vad säger vi! Ska man ta och göra ett ryck i bloggen, fixa headern, fräsha upp lite här och bli en BRA bloggar (..igen?) ja.. Vi säger så, men då behöver jag HJÄLP! Tack på förhand lovers!

Det är lika långt till stjärnorna som det är till dig

Vi fick låna en ängel för en stund. Idag är det mer påtagligt, jag blir mer påmind och det gör så in i bomben ont, min älskade ängel, Beatrice. Idag Ägnar jag alla tankar till N med familj och vänner. Be strong hold on.

låååååångfredag

imorse så ringde min far och sa farväl innan han steg på planet, buhuuuuuu!!!!!! en annan sak som hände imorse var att jag vaknade vid 06.30 av att en humla var vid mitt ansikte&Calles (vi har fönstret vid sängen öppet) Så jag försökte i typ en kvart att få ut den utan att få den i calles ansikte men det gick inge vidare. efter ett bra tag så vaknade Calle och sa att jag inte skulle röra den för att jag kunde göra min illa och kanske var allergisk mot hummlor, söt va? iiih.. Men han somnade om... och vaknade en kvart senare och fick jaga bort den haha!
Idag har vi varit ute typ hela dagen, har även varit borta hos Amanda och Maja i bölom och kikat på Amandas nya bil. Är väl lite väl avis, he..h.e.. Vill också ha en egen bil.... Aja Ska snart åka bort på puben för att Calle ska jobba. hörs! hey.
lycklig med dig♥

Daddys little girl

Igår kväll så blev jag riktigt krasslig. Fick nog någon slags feberfrossa, hade sjukt ont i halsen var helt ur och hade ledvärk haha låter hemskt va? Och det var det. Hela natten inatt var helt sjuk. Var mer vaken än sovande, väldigt jobbigt. Sedan när Calle åkte på jobbet imorse sprang jag ner på toaletten hundra gånger för jag mådde så illa så jag Trode jag skulle kräkas men icke. Tog mig hem till mamma och pappa och tog farväl av min kära far som åker utomlands imorgon:((( jag är och har nog alltid varit pappas lilla flicka. Så länge jag har haft pappa vid min sida har jag kunnat gjort vad som helst. Hehe.. När jag var liten så vägrade jag åka på fotbollscuper om inte pappa följde med(a) gopappsen min! Älskar min mamma minst lika mycket såklart men min bror har väl varit mammas pojke mer haha! Pappa har alltid stått på min sida om jag och Robert har bråkat och mamma på Roberts såklart!;) nu ligger jag i sängen Nu mår jag lite bättre iaf efter en varm dusch!:) så ska kolla klart på bb nu sedan sova så man kanske blir helt korrekt igen haha. Ledsen över ett långt och trist inlägg utan varken bild eller hopp mellan raderna, dvs att jag mobilbloggar. NÅVÄL! Godnatt

jobbelijobb

Idag tog jag sovmorgon, kan ju meddela att det var ytterst skönt. Det tråkiga med att gå som jag gör på sms när det gäller jobb är att ibland är det jätte mycket och ibland är det jätte lite. Som nu när det verkar vara jättelite(?) så blir jag trött på att göra ingenting. Blir typ deprimerad och ledsen haha! låter konstigt men så är det! Är riktigt avis på mannen som får jobba exakt hela tiden! Blir även less på "ropenheten" som det så fint heter, dom som skickar ut förfrågniningar  om jobb, dom skickade en förfrågning till mig för en timma sedan om ett 5h´s pass och jag har inte fått svar?!?!?! ååååååh. sjukt irriterande. Sedan hatar jag när alla andra vikarier får jobba as mycket och en annan ingenting. MENMEN!
Jag måste ta mig ut i luften känner jag. Blir ju psykad av att sitta inne haha. Måste få frisk luft. heeeeeys.

soooommmmmaaaaaarrrrrrrr

vårkänslorna bara väller in, jag kan inte låta bli att på något sätt älska att vakna med solen i ögonen varje morgon. Dock så hatar jag att ta farväl av Calle vid 06.00 varje morgon och säga godnatt 21.00 varje kväll, små tungt. Längtar tills i sommar när vi båda går på schema och vi kan planera våra dagar bättre. Längtar otroligt mycket till sommarkvällarna. Åka och kvällsbada efter jobbet, grilla, sitta ute i solen hela kvällarna, ta ett glas vin på en uteservering eller svepa en kall öl i solnedgången. ååååååh, sooommmarrrnnn välkommen hit! skynda gärna på lite!
Idag skulle Calle bara jobba till 16, så jag har städat och plockat lite och duschat och gjort mig iordning, men då fick jag ett samtal att han blev kvar till 18 och sedan till 20, haha jobbigt med övertid :p meeen meennn... Det är pengar och det är ju bra =) glad för honom som får jobba så mycket! NÅVÄL! ska väl fortsätta ha mitt gossipgirl maraton i min ensamhet eller gå ut och sätta mig i solen, trots den hemska blåsten ute.. Hoppas att den lagt sig lite iaf! =)
Lite bilder från sommaren vore väl inte fel va?:)
Alla bilder är dock i olika storlekar eftersom jag tagit dem från arkivet =) 















plötsligt händer det

okeeeeej, förlåt för mitt elaka inlägg igår, men som sagt, det är min blogg, mina känslor, mina ord. Och där fick jag verkligen skriva av mig vad jag kände, för vissa går mig verkligen på nerverna.
För övrigt så fick jag en svin snygg jacka av min älskade pojkvän igår, en vit,grön&rosa adidas jacka, sooom jag har suktat efter så länge så gissa om jag blev glad? samt ett linne och en converse väska ♥ på en vanlig hederlig torsdag! hoppade upp i taket och slog volter för att jag blev så glad! hihi :D
Nu jobbar Calle så jag har plockat iordning lite här och laddat ner 1&2 säsongen av gossip girl så nu skall här nötas, otroligt trevligt! =D ha en stor godispåse vid min sida som även ska få vara min vän idag! Tänkte även gå ut och gå en sväng senare om vädret tillåter. Men nu, gossip girl! tjing oh hej! =)
hittade ingen bild på linnet men det e as snyggt iaf =) men här är jackan och väskan
yummiii!! =D

JAHARÅ

är så otroligt trött på vissa människor. Jag förstår verkligen inte hur vissa tänker eller om dom tänker alls. Vissa verkar ju ha en hjärna lika stor som en ärta. Snacka om att försörja sig på andra när man bara går och snackar skit för att man har ett sånt litet och meningslöst liv själv, jag undrar bara VART sitter erat problem? Just nu är jag så jävla förbannad på både den ena och den andra så skulle lätt kunna hänga ut allihopa i bloggen, det hade varit roligt va? skriva exakt allt vad jag tycker och tänker om vissa personer. Det roliga är att jag vet att minst 2 st sitter och läser det här precis just nu! Fyfan vilka avundsjuka människor det måste finnas. OTROLIGT synd är det om er. Går och snackar om att en annan måste vara sjuk i huvet och grejer, psykiskt störd också var du det själv? för att du hade sånt otroligt tråkigt liv och tycker om att sprida lite falska rykten om någon som du är lite avundsjuk på för att hon har den du alltid varit kär i till pojkvän?!?!?! eller vadå? Jag visste verkligen inte att det var fritt fram på andras pojkvänner när flickvännerna lämnar samma fest. Woophs... Verkligen fint gjort av  dig som presenterade dig först! starkt jobbat! det går väl i släkten det där? Ja.. vi kan väl dra slutsaten av alldeles för många barn i dessa trakter blev tappade som barn... Så många så att häften hade varit nog.

ge mig lite pepp

hitttaaaaarrrr ingen motivation till skrivandet, behöver lite pepp! tack!

ledig helg

Har haft en störtskön helg, har varit så skönt att Calle för en gångs skull fått vara ledig i hela två dagar, wihu! Så i fredags slutade han vid 23.00 så hämtade han mig, tog en sväng genom stan och sedan hem till Matfors. Lördagen var mysig, fick sova ut och vakna i min älskades famn, otroligt skönt! Tog dagen lite som den kom och på kvällen så tänkte vi bara ta det lugnt men då fick Calle en körning till stan så slutade med att vi slog igen våra små blå 05.30 imorse! Vaknade runt 10.00 och var as pigg, helt sjukt! :p Har legat och gosat i sängen fram till 14.00, sedan fick vi dra oss upp och åka till svärmor som fått vatten i huset, stackarn! Kom hem för någon timma sedan och har varit ute och bytt däck på Calles gamla bil och gjort lite grejer =) nu ska vi slå på en film och njuta av sista lediga dagen tillsammans ♥. Huga va kär jag är! :) talk to you lateroooo!


C

Calle jobbar övertid. Jag känner mig lämnad, ensam, trött och jag har en stor klump i magen över att jag inte vet vad som händer i detta nuet. Alla ljus i mitt rum är tända, dom röda doftljusen börjar lämna en svag doft av sommar och jag kan nästan drömma mig bort. Det ligger ett litet paket med svartvitt inslagningspapper och med en rosett på min säng. Jag önskar verkligen Calle var här nu. Varje sekund saknar jag doften av honom. Vill bara ge honom en kram, känna hans beröring och veta att allt är okej. Se ett leende och att hans ögon glittrar. Jag hoppas och hoppas och längtar och längtar. Den svartvita bilden av när Calle pussar Mig står perfekt i mitten bland dom andra. Det är nog första bilden vi tog med varandra. Eller den där första "pussbilden" som väcker så många känslor. Jag kan inte annat än att glädjas av vilken tur jag har som fått min prins, min Calle. Och glöm aldrig att jag älskar dig, oavsett.

RSS 2.0