Gör helg

Så otroligt j*vla sköööönt!! Gör helg på en fredag 13.30 och är ledig hela lördag och hela söndag! Detta är ren lyx för mig! Plus löning!!! Wooohoo! Nu ska jag njuta


Cjmb


Every love story is beautiful but ours is my favorite


Emmaoliviapersson


Resultat

Mycket nöjd!:) lite silver schampo och pricken på i'et är klart:)


Just nu


Påskafton

Godmorgon godmorgon.
Jag har varit vaken i några timmar och har druckit mitt morgon kaffe och läst tidningen här på jobbet, haha låter som en pensionär men ack så mysigt det var!
Om 2 timmar ungefär slutar jag och det ska bli så skönt att få åka hem och slänga sig i sängen en stund innan jag startar om dagen. Jag sover bra här på jobbet, men det är fortfarande min nacke som spökar när jag sover här. Förmodligen kuddens fel. Vaknar nästan alltid med ont i nacken&skallen.
Nåväl. nu ska jag göra ett ryck med tvätten innan jag slutar.
Puss och kram

LÅÅÅÅNGFREDAG

påska på ni så jobbar jag och tjänar storkovan!! wihoo. 20 timmar kvar, pengar rullar in som det ska!!
Trevlig påsk!! :D

Easter


Skärtorsdag

Hallå där!
Ja idag är det skärtorsdag. För mig är inte påsken så speciell men det är ju roligt för barnen som får gå ut och busa som påsk kärringar.

Idag har jag jobbat, sedan gick jag på stan en snabbis och köpte påskägg till Calle hehe;) efter det gick jag hem och städade, guud vad jag älskar att städa, det är ju så härligt när allting är klart och lägenheten skiner och luktar ajax:)
Nu har jag landat i soffan och kollar på tv. Tänkte väl ta mig något att äta snart men måste bara hitta orken först!:p

Calle jobbar över vilket är trist för mig tänkte åka hem till mamma men nu börjar det bli för sent så stannar nog hemma och tar en tjej kväll med mig själv:) ansiktsmask, hår inpackning och nagelvård står på schemat! Ja ni måste jag sätta igång innan jag somnar här:) haha. Kraaam


-

Är det något jag är dålig på så är det rubriker. Vad är dom bra för? Huhuuu.. Nåväl. Har varit hemma hos mamma på middag. Tacos för hela slanten. Gott var det. Jag äter nästan aldrig tacos så det uppskattas när jag väl äter det. Imorgon ska jag verkligen försöka komma upp i tid och spendera dagen på ett bra sätt. För på onsdag drar jobbet igång igen!:)

Kram och godnatt


2 april

God förmiddag kära vänner.
Jag har nyss duschat och ätit fruktost. Idag är jag ledig och har inte kommit nå vart med den här dagen alls... Men ikväll ska vi hem till mamma och äta. Det ska bli trevligt! Nä nu måste jag hoppa ur morgonrocken!
På återseende


1april

Hallå där.
Idag är det första april, har ni blivit nå lurad än då? Eller lurat någon kanske?:) jag för den delen har inte gjort något av det. Tycker första april är sånt man höll på med i förskolan ;p om det inte är nått jätte bra skämt, men om man kollar på Facebook en dag som denna så skäms jag typ haha... alla är gravida, har gjort slut och tappat körkortet! Jajamen..


Hur som helst. Hade en super trevlig kväll igår hemma hos calles kusiner. Den äldre av dom två små fyllde sju.
Vi blev bjuden på så himla god mat, ja håll i er nu: råraka med löjrom till förrätt, ankbröst, rödvinsreduktion och tryffel chèvre gratinerad potatis. Till dessert blev det crème brule och givetvis drack vi Samma vin som dom hade på nobel middagen. Jojo, tacka vet jag bäckströms familjen;) tycker att Marianne (calles moster) gjorde ett helt fantastiskt jobb i köket och hoppas att jag blir minst lika bra som henne och kan serva min familj som hon kan när jag blir äldre!

Kvällen avslutades på Oscar's med bubbel! Toppen kväll! Idag har jag varit halvt död, minst sagt. Men det är ju självförvållat. Börjar vakna till liv runt 20.00. Haha! Aja, ha en bra kväll! Kram


RSS 2.0