Instagram

Tja!
Tänkte bjuda på lite bilder från senaste veckan osv, har hunnit fylla år och haft årsdag med Calle, tänk vad fort två år kan gå och tänk att känslorna bara kan växa och växa!:) är så lycklig.

Följ mig gärna på instagram om ni vill ha lite bättre uppdatering 😘


september

Hej, mina tappra fina underbara unika läsare.
jag är en dålig bloggare, det är ingenting nytt. Men jag har fortfarande kvar några unika besökare och om ni kanske trädde fram och berättade vilka ni var eller vad ni vill läsa om skulle nog allting underlätta lite för mig. Jag skulle känna motivation och tycka att det var roligt att blogga.
 
Jag ser att dom har gjort om en hel del på blogg.se sidan, jag känner mig lite smått förvirrad faktiskt men jag tror detta ska gå bra tillslut hehe.. Nåväl. sitter på jobbet nu och äter chocklad och dricker vatten, väntar ut tiden tills jag ska få krypa i sängs och somna till en dålig serie på Svt play! haha, jag det är sant, jag gör alltid det när jag sover på jobbet. Schysst avslappning och lite ljud i bakrunden, jag har nämnligen himla svårt att sova själv och utan Calle. Man har väl byggt upp någon slags trygghet att ha honom brevid sig hela tiden. Min älskling =)

Nä, nu ska jag torka golv! Kraam
 
 

RSS 2.0