..

goodbye

avis på årets stundenter



fredag

Vad taskig jag är mot er. Som bara försvinner, först uppdaterar jag mycket och sedan så försvinner jag. Grejen är väl en att jag blir bara såååå deprimerad så fort jag går in på min blogg för att den har sån otroligt tråkig utrstrålning. Kanske världens fulaste header osv sov. Behöver hjääääälp!!!! Nåväl. Livet rullar på som vanligt. Jag är otroligt lycklig med min man, jag jobbar och snart börjar ju sommarjobbet också! oj oj oj... Kan bli jobbigt att jobba 100% hela sommaren känner jag. Jobba heeeela midsommar och heeeeela gatufesten och jämt jämt jämt! jaja. nu har ni fått er en lite update. Om någon som läser detta skulle vilja ge mig lite hjälp så hör av er. Puss o kram

jag har världens finaste pojkvän


jobb

Nu går jag till jobbet. Har nyss pussat mitt hjärta hejdå som också gått till jobbet. Jobbigt va. åh, idag får jag schemat!!! spännandeeee!!! måste rusa. tjiiing.

hemma

Nyss kommit hem, nu ska jag lägga mig ner med älskling i sängen och tacka honom för en underbar helg! Fyfan va bra det känns att vara riktigt kär. Tillbaka till verkligheten imorgon! jobb jobb jobb

sista kvällen

Ligger i sängen och chillar efter en hel dags shopping! dock så kom jag bara hem med en tröja, en skjorta lite lite underkläder medans Calle under hela den här helgen har shoppat 9 linnen, underkläder, tröjor, skor och hela fadderullan! jag höll mig till det torra denna gång månnetro. haha tragiskt ändå. Jag åkte hit för att shoppa men det blev Calle som hittade masssor av kläder. men jag klagar inte för jag har haft det jävligt bra ändå!
Jag vill faktiskt inte åka hem! haha.. tragiskt.. Nu ska vi ut och käka och ta ett glas vin, kanske hamnar på Cafe 60 idag igen? Vi får se =) imorgon åker vi hem till torra Sundsvall. Känns sodär.. Bjuder på massa bilder imorgon:)

måndag

tjenis!!!
Nu har vi vaknat upp och gjort oss iordning. Ska snart bege oss ut på staden. Tråkigt bara att det verkar lite kallt(?) ute och att grönan hade stängt idag?? haha.. damn. Igår så drog vi iaf till Gamla Stan och kollade på Sverige-Finland och efter det åkte vi till rådmans och gick på Cafe 60. Kan ju säga att båda blev helt tagna av både maten & bakelserna, helt sjukt! Calle köpte tillochmed med sig en macka tills idag! grymt gott vare där!
Nu sitter jag på sängen och är byxlös, har INGA byxor att ha på mig. I vanligt läge hemma i Sundsvall hade jag nog suttit och vägrat gjort någonting idag eftersom jag inte har något att ha på mig, men jag får väl antingen gå i shorts eller naken!!!!! jävla ilands problem!!!!! Nä nu är Calle klar... det blev till att gå naken..... hej

söndag

Tjabba!
Igår drog vi som sagt ut till farmor och farfar. Det var nästan precis middag när vi klev innanför dörren haha! Grillat vart det och det var supergott! Hela kvällen ägnade vi åt att spela pingis, kubb och kortspel.. som vanligt haha! Jag vann iaf en av två gånger så jag är nöjd=D
Idag så har vi varit i kyrkan och sett när Jaqueline(min kusin) konfirmerat sig! Efter själva cermonin i kyrkan så åkte vi hem till dem och käkade en maaasssaaa god mat, tårtor och grejer! Mumss!! Calle har suttit och hjälpt dem med deras internet osv också =) Men nu är vi tillbaka i stan, Calle står i duschen och vi ska väl snart ut och göra stan ikväll igen!!! haha.. nää, skoja.. vi ska faktiskt bara åka och ta någon öl på någon sportbar och se på Sverige-Finland... =) Imorgon är jag jätte sugen på att dra på grönan men vi får se vad Calle vill osv =) nu ska jag gå, PUSS O KRAM!

pappa♥


sthlm city

Har fullt upp här i huvudstaden! Igår så överraskade vi min faster+man+kusiner på kvällen och tog en kopp kaffe, eller Calle tog det och jag tog ett glas vin! Sedan åkte vi till lägenheten på Söder och gjorde oss hemma. En snabb dusch och lite fix, sedan gick vi ut på stan! Tog tuben till odenplan för att möta upp melina+hennes vän, sedan blev det en hel krogrunda i sthlm city. Förväntade mig mer av vissa ställen med hade gryyymt roligt ändå. Man märker verkligen skillnad på lilla skrutt sundsvall och "stora" stockholm. Kom hem på morgonkvisten och slocknade direkt.
Idag har vi sprungit på stan, det var meningen att jag skulle shoppa men istället blev det Calle som kom hem med en hel del påsar. Är avis för att jag inte hittade något =( Nu ska vi ut till farmor och farfar och äta där, dom sitter och rullar tummarna och tror att vi är påväg, men vi blev lite sena... oppsii.. hehe... Får köra rally dit helt enkelt!
Fick sånna sjukliga skavsår av mina converse idag när jag givk barfota i dom rum som jag var, så nu har jag satt på min mina nya klackskor så nu mår fötterna bra igen =D vilket bra drag av mig att köpa dom skorna!
Japp, nu kom Calle äntligen ut ur duschen så ska dra fram piskan så man får lite fart på han! haha. ta mig rätt!
tjiiinggg

sthlm city

Sitter och har disco disco i bilen påväg ner till bam bam baaam huvudstaden såklart! Vi kom iväg rätt sent för att vi hade massa ärenden att uträtta först men nuså! har väl cirkus 2h kvar sedan ikväll tänkte vi ta och sätta oss på ett mysigt natt café eller kanske ta ett glas vin. Vi ska bo på söder nu när vi är där så känns superbra att vara CENTRALT om man säger så. Mina släktingar bor lite utanför sthlm så man måste ta bussen men nu när man kliver utanför dörren imorgon bitti är det bara att använda benen åt det håll man vill åt. Hade väl även tänkt att överraska Melian nu när jag är där, som har tjatat såååååå länge på att jag ska komma och även få se hennes nya lägenhet!
Justja! Calle har hämtat ut hans glasögon idag med, så nu ska jag kalla honom för bibliotikarien(L)
heheee... med måtta ;)

fredag den trettonde...

min lyckodag... därför sätter jag mig i bilen och åker 40 mil med min andra halva.. wish us luck

hjälp

Ni må kalla mig en usel bloggare, men jag ska berätta för er att med siffrorna jag ser på min statestik så borde ni faktiskt kunna kommentera lite :) det är såååå klent av er!! Det är inte en enda som kommenterar vilket faktiskt gör det tråkigt att blogga. Jag skulle kunna blogga om vad som helst, jag är inte omöjlig. Om ni bara kunde kläcka ur er något så man vet vad ni vill läsa om! :( jätte trist nu, vill inte sluta blogga igen, men vill hitta motivationen igen, så help me =) älskade ni! tycker ju om er!! och eftersom det är några som läser så verkar det ju som om att ni vill följa mitt liv? så hjälp mig att blogga till er :) puss o kram på er.

vill till värmen

'
Nu

Torsdag

goood eftermiddag. Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat! =) ytterst trevligt att tjäna cash! Har även fått veta lite om schemat inför sommaren men bara under vilken period osv jag ska jobba mellan vilka datum osv. (Y)
Nu har jag plockat lite på rummet och slängt i en tvätt, ska städa och skura och damma för imorgon ska vi åka bort och när jag kommer hem efter att ha varit borta så HATAR jag när det är ostädat, fy bubblan!! Får inte ligga ett plagg framme ens. haha... men det är ju jag det.. Ikväll blir det lugnt, ska tagga inför en  helg med babyyyy i annan ort&stad! goajeeeeea.
leker småtuff på bilden!!

tröttttast

OJ. tog ett uppehåll på ett par dagar, rätt behövligt. Har fått lite sömn dom senaste dagarna så igår kväll tog jag igen mig efter jobbet och somnade vid 20-21 och sov till 10.00 idag med en kiss paus vid 6 på morgonen haha. otroligt välbehövligt. Sedan har jag legat ute och sovit i solen idag, rätt så skönt, men det blåste så mycket så tillslut så låg jag med en tröja över mig. Ska snart slänga mig i duschen för ikvälllska vi tydligen på grillkväll hos svärmor där hela byn är. Grannar och hela alltet! haha.. aja... ska tydligen hämta micke n och 45 minuter, ha..ha..ha.. det verkade långt borta i mina planer det. so long

ikväll

Hej! idag jobbade jag från 07.00 till 15.00 sedan for jag ut till Calle och är nu här. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för en kväll med Frida. Calle ska på krogenfest. Alla krogar i sundsvall är bjudna på fest på M/s medvind tror jag det var.. Så det ska han på.. Heheeee.. Får väl se vad jag och Frida ska göra. Lär ju ha otroligt svårt och ont i hjärtat när jag ska sova ikväll, som vanligt. Kan inte somna utan Calle... det gååår bara inte. Igår fick han ligga och natta mig och när jag somnat slog han på en film, haha.. Tur att jag bara jobbar 08-13 imorgon iaf =)
Jaja, ha en trevlig söndag =)

8maj

Godmorgon härliga söndag......

farväl dagen

då tar jag och säger hej då till den här dagen. Den har väl inte riktigt varit min dag heheeee. kanske kan fånga dagen lite bättre imorgon. Och nu känns det att jag har bränt mig på skinnet mitt idag!! ajsing vajsning. alltid på samma ställe på bröstkorgen. konstigt det där. AJA uppstigning 05.45 imorgon, kommer bli otroligt jobbigt eftersom Calle får ligga kvar och sova och jag måste iväg och jobba, huga.. AJA. puss o kram sov gott...


...

är trött.

snäll

hoppat i risiga kläder, tagit upp håret i en knut och på med brillerna&hörlurarna och nu ska jag ut på gården och hjälpa till. DUKTIGA JAG!

sur

GOOOOODMORGON. idag vaknade jag upp i världens bästa armar, åh vad mysigt det var. men ändå på något sätt så känner jag mig lite irriterad!?!! så ska ta och slå på veronica maggio och göra mig ett ryck så kanske det blir bättre =) hoppasss..... måste ju ta vara på min lediga dag! tjing o hey..
också tar vi en gammal bild på det jajaaameen

bomb

here it goes

jag och Josefin på vagant tävlingen för ett år sedan♥
Studentlunchen på självaste studentdagen! Kanske lite för rund om tassarna.. haha men kul vare!!
Gatufesten 2010 med Desiree&Josefin
Denna bild är tagen i november 2009 om jag inte minns helt fel,
runt den 17'e för att vara exakt. Den dagen jag tog körkort!♥
vad tycker ni om att jag är rödhårig?:) trivdes jättebra i det!
Jag&Calle på nyår 2010->2011
Haha kunde inte låt bli att ta med den här bilden på Calle, som råkade ut för en liten olycka
och slog hål i huvudet cirka 2 veckor efter att jag slagit hål i huvudet och fått åka på limma skallen
på akuten. haha. oturs par!!
Jag fyllde i botox i läpparna.. blev väl sodär...
haha nä okej, otur otur otur. Var utanför mig med Calle efter krogen, skedde en olycka och jag föll
på huvudet rätt ner i marken. mjaa, några glas för mycket den kvällen kanske
Jag har fått åka traktor för första gången i mitt liv när jag träffade Calle :)
Frida och jag på vårat vanliga humör :)
Gjorde en total makeover på pubben =)
Jag och semlan halv fyra på morgonen redo för att efterfesta i en jacuzziiii. haha, wickeeddd.
ursäka söta lilla jag på bilden, var rätt sliten.
hehe... Jonathans bil efter ett snöras från tak..
åka lite skoter i världens storm
hahahaha. här har ni en bild jag tycker om. Matfors upp i dagen.
Läs på amerikans pizza. Pizza nr 1. Texas. "vet ej"
En av de två nya jackorna jag fick av Calle=)
ser verkligen uppstoppad ut på bilden med vad görrr deee
ÅT SMÖR PÅ MACKAN!!!!!!!! ALLA MINA VÄNNER SOM KÄNNER MIG VET ATT DETTA ÄR LEGENDARISKT!!!
jag äter nämnligen inte smör, pålägg, grönsaker, såser osv :p så detta var ett stort ögonblick
fick paket och testade innehållet (en earcuff och limpbumberrrr) blev det någon skillnad tycker ni?
jag märkte ingenting!!!
kvällspromenad med hjärtat i varsin dödlig once piece
Avslutar med en bild på Calle när han fick paket med guds gåva i, denna macbook air.
nu orkar jag inge mer, men det var ju några av alla mina hundra bilder i telefunken! =D enjooyyy

jobb

Idag är jag trött. trött som aldrig förr känns det som. Har legat och vilat sedan jag kom hem från jobbet vid fem och Calle och grabbarna i huset drog iväg på golfbanan och jag önskar att jag hade bilen här hemma då hade jag åkt ner på ica och köpt massa ansiktsmasker och liknande och haft tjej kväll men känner att jag inte orkar ta mina friska ben och gå ner så det blir inget av. Nä, men ska väl ta och ge er ett inlägg med en bildbomd. om en liten stund =)

6maj

Blir en sen med redig uppdatering i eftermiddag! Nu sticker jag på jobbet! Tjiiing!

ledsen babes.

förlåt, jag svek er :( jag la aldrig upp en tjuvkik ur min iphone, jag fastnade hos veronica och sedan framför er film med min pojkvän. Nu sitter jag och kollar på bigge bigge bigge biggeee broootheerrr. haha.
nåväl. imorgon blir det jobb så nu blir det av med kläderna och in i pyjamasen och magplask i sängen!=)
hörs imorgon.

ledsen babes.

förlåt, jag svek er :( jag la aldrig upp en tjuvkik ur min iphone, jag fastnade hos veronica och sedan framför er film med min pojkvän. Nu sitter jag och kollar på bigge bigge bigge biggeee broootheerrr. haha.
nåväl. imorgon blir det jobb så nu blir det av med kläderna och in i pyjamasen och magplask i sängen!=)
hörs imorgon.

OJJJ OJJJ OJJJ

ojjj säger jag bara... Har ärligt talat inte tagit mig tid att sätta mig ner och lyssna på det omtalade nya albumet "satan i gatan" med veronica maggio och jag bara säga att hon har fucking made it agaaaainn!!!! shit, jag kan inte annat än älska den kvinnan. Hon gör det igen, släpper kanske årets bästa album, slår ut alla. Nu går alla låtarna på repeat och jag vill inte stänga av för att se på tv, vill inte stänga av för att höra vad Calle säger, vill inte lyssna eller se på någonting annat. Vill bara höra denna kvinna sjunga för mig hela kvällen!!! skiter i tv programmen jag skulle kolla på ikväll för nu är det BARA veronica mina öron!!! big time love till dig bruden! stående ovationer! säger bara SATAN I GAATAAAAN!! jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig veronica, gift dig med mig!!!
här är bara nåååågra av alla underbar, åh puss puss puss på dig Veronica! underbar och älskad av alla, det är duuuuuuuuu♥

5maj

JAMEN HALLÅ DÄR BLOGGEN! har varit i en liten ond cirkel så har inte kunnat skriva!!! men för att gottgöra er tänkte jag ge er en liten inblick i min iphone, se vad jag har lite för bilder oså ;) hehe... det kan bli skoj va? Håll i er nu vänner! Återkom om cirkus en timma så ska ni få se på det ena och det andra! puss o kram!

4maj

Somnade och vaknade och somnade och vaknade fram till kl 9.30, då slocknade jag och när jag vaknade till vid halv elva så fick jag verkligen kämpa mig upp ur sängen :P haha varför blir det alltid så? Hur som helst, nu har jag klätt på mig och gjort mig iordning. Ska nämnligen hem till stan idag!  Just nu väntar jag på att min personliga väckarklocka ska ringa, sådär en halvtimma försent haha.. Nu äre dags att gå =) hejsvejs

uppe med tuppen

Godmorgon! Klockan slår snart 07.00 och jag är redo att kliva upp?!... Är sjukligt utvilad sedan igår haha, altså jag fattar inte hur vi lyckas jag och calle :p.. Han har iaf åkt på jobbet för ett tag sedan och jag har verkligen försökt att somna om men det går inte :p såååå jag undrar vad man ska göra av dagen idag... Nu ska jag fortsätta kolla på vakna med the voice =) hörs sen =)
drar täcket över huvudet ett tag till =)

sova sova sooovaaa

Jag och Calle har sovit bort hela eftermiddagen och kvällen =) supertrevligt!!!! nu blir det glass och bigbrother och sedan dyka i sängen igen i hopp om att somna om haha.

gossip girl

Jag kom varken ut ur det här huset eller orkade fixa mat, fastnade framför gossipgirl i sin vanliga ordning. Jag bara ääääälskar att följa den serien. Så kul att man har kollat om alltihopa från första avsnittet :) Nu har jag precis slagit av det för att lägga mig och kolla på tv och snoka i lite bloggar. Snart kommer Calle hem också, skönt! ska bli härligt att bara höra när hans bil kommer upp på infarten(L).

(Y)

Nu tänkte jag, bege mig ut i det  otroligt dåliga vädret och gå en promenad. Sedan äta lite. Så kanske jag känner mig lite mindre upp och ner sedan. sitter och duttar med naglarna på tangenterna i hopp om att jag ska komma på någonting vettigt att skriva men ICKE! saknar calle fast att vi sågs imorse och hela natten, och dagen innan det och dagen innan det och dagen innan det och hela nätterna och dagarna sedan 7 månader tillbaka, haha vad äre för feeel på miiiiiiiiiig idag dåååå. åh, hejdå.

lite såhär känner jag mig idag, smått upp och ner



.

vaken om natten och drömmer på dagen.

hjälp

Har nu tagit mig en "powernap" och i vanlig ordning så kan jag inte sova i tio minuter och sedan bli pigg utan jag sov i två..... som vanligt haha! men sååå otroligt skönt! Hade ju så svårt att somna inatt så det var skönt att ta igen sig lite =)  Nu har jag och Calle varit och uträttat lite ärenende och han kommer snart hem. Då ska vi iväg igen och sedan ska jag bokstavligt talat TVINGA honom att sola med mig!!!! haha. Måste ju kolla om mina maxosol funkar ;) Någon som testat?
är så otroligt trött på min header, är det verkligen ingen som kan hjälpa mig? haha jag gör liksom nått lätt i paint och ber sedan någon sätta in den i min blogg, inte ens det kan jag. vet inte ens hur man här in headern i bloggen, ja jag vet jag är sämst.. men thats life!! ÅHHHHHH. hungriggggg är jag ju också!! nä jag behöver hjälp här på bloggen så kom igen nu readers, give me some love!

2 maj

hejcon bacon bloggen. Fick näst intill en hjärtattack idag när jag kom till jobbet och det började SNÖA, låt mig poängtera att det är den andra maj idag och sommar om en månad. Höll rent utsagt på att gå i taket när jag la märktet till snön. Hur som havet jag har för en liten stund sedan kommit hem från jobbet och dödat ett skrov från dannes, hur underbart lät i det emelie?!?!?!?! hahahaaa. ni har inge dannes i norge va ;);) haha nä, men hej bloggeeeennnnnnnnn. såg att du, Emelie kommenterat att jag blivit duktig på att uppdatera nu, och jaaa. det är väl bara för att du bad mig haha :D all förtjänst till dig! fast det är skönt när man börjar komma igång igen, det är faktiskt roligt. Förut höll jag ju på och skriva huuur mycket som helst, tusen bilder varje dag om vad jag hade gjort osv och till och med videoinlägg haha! Dock inte så seriösa (har tagit bort alla från youtube så ni kan inte se;)) haha. men ändå! Men det tråkigaste med att blogga är bara att jag inte vet vilka som läser? och att ingen kommenterar. Jag ser ju exakt hur många som läser och hur många som klickar in på min blogg varje dag, men ingen kommenterar :( faktiskt tråkigt... Berätta vilka ni är eller skicka en liten kommentar iaf(a) så kan jag bjuda på mig mera ;) hehe... JAJA! Nu ska jag snoka runt lite här på intranätet som jag brukar kalla det och sedan blir det nog en nap! tjing o hej :D
berätta nu vad ni vill läsa om, vad ni vill se, börja kommentera så blir jag jätteglad:D

Trött

Off to work..

ajjabajja brandos.se

måste bara undersöka en sak. ÄR det någon som beställt skor från brandos.se?!?!! dom annonserar om skor som inte ens finns med på sidan :s har letat nu i cirka en timma om ett par skor som dom annonserat om på tv och har med på bild i sidan av hemsidan men den finns inte att beställa?! sånt här gör mig sjuuuukt irriterad. skit sida!
nån som beställt därifrån? annonserar om skor dom inte ens har,..grrrrrr!!!!
blir så arg att det kommer rök genom öronen!!!

big brother

Nu ska jag krypa ner under täcket och vänta på big brother, har nyss slagit på en tvätt också duktig som jag är. Hur som haver. Snart är det big brother som sagt, helt sjukt vad besatt man är ändå av det programmet även fast det egentligen inte är så jävla bra?! Jag menar, det har ingen handling och jag stör mig minst på 4av 9 personer i huset, men ändå så MÅSTE jag kolla av någon anledning?! På lördagar är det inte bigbrother på kvällarna och nu på söndagskvällen så sitter man bänkad framför tv'n och nästan har lite abstinens. Haha är bigbrother sjuk, låter förjävligt också. det är faktiskt lite pinsamt.. men thats truuue. AJAA!!! Nu måste jag krypa ner och sova också eftersom imorgon blire jobb!!! Tjing o hey.
JAAAA OCKSÅ TÄNKTE JAG VARA TREVLIG OCH LÄGGA UT EN BILD PÅ ALLA DELTAGARNA MEN DÅ GÅR DET JU GIVETVIS INTE ATT HÖGERKLICKA SÅ JAG KAN SPARA BILDERNA SÅ JAG KAN INTE LÄGGA UPP DEEEEEEENNNNNNN..hahaha så nu är jag sur så in i vassen!!!!........................ godnatt'

sönddaaaagggg

tråkiga inlägg idag. Och jag kan inte mycket mer än säga att jag nyss vilat, hehe... tog en powernap i Calles famn. det var skönt. han låg och läste bloggar sålänge, haha, så söt! jaaa. Snart ska vi åka ner och sola och åka på Ica och köpa maaasssaaaa gosaker!! mums!!!
ja här blir de inte många potatisar satta.

...

Dagen börjar ta sig. Dock har vi inte fått så mycket gjort ännu. Har varit nere på Matfors en snabbis bara. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på vad Jonathan och Bylund var med om för bravader igår. Dom var nämnligen med takida igår till Leksand och fick leva som rockstars;) haha dom Trode bland annat att Jonathan var Robert(sångaren) i takida. Haha:p får väl se vad man ska göra. Är dock hungrig så blir nog nå käk nu. Tjing o heyy

1 maj 2011

Idag är det första maj och inatt snöade det. Haha vad händer? Det var iaf trevligt igår! Vi var på smedjan och käkade kanske världens godaste förrätt, varmrätt och efterätt åååh yummi! Sedan var det min tur att få ta någon cider/drink och calles tur att köra:) blev rätt tidigt ändå som vi åkte hem men sent kom vi i sängen vilket fall.. Igår fick jag ett bling bling iphone4 skal av min älskade sväris:D tack tack tack:D jättemycket massa bling hehe! Idag ska vi nog fara iväg till pubben idag också och hjälpa till:) det är städdag där:) imorgon blir det jobb igen! Hööörs!!

godnatt.

..

RSS 2.0