lana del rey


sommar

Jisses! Blev helt chockerad över blogg.se's nya hemsida, men jag diggar den. Den är härlig och soft. Hur som helst. Ville bara berätta att jag lever och allt jag gör är att jobbar äter och sover. har hunnit hem till mor och far idag på kvälls kvisten efter jobbet och tvättat två maskiner, Välbehövligt! tror jag åker tbx imorgon och drar sänglakan+handdukar. De där med tvätt tid det var inte riktigt min grej, måste verkligen köpa en tvättmaskin snarast.
Nåväl. Sitter här  med ett glas vin och ska nu hoppa i säng. Ville bara säga HEJ och att jag längtar extra mycket efter sommaren just idag och just nu, när det är typ snöstorm ute här i norrland! ouffa.
Puss på er.

natalee holloway

Tjabba!! jesus vad fort jag somnade igår, jag och Calle slog på en film och sedan slocknade jag på två röda. Idag vaknade Calle halv sju och gick upp och gjorde frukost, ångrar lite granna att jag somnade om för det hade varit himla mysigt och spenderat söndags morgonen med honom, men jag var alldeles för trött..
Har bara hunnit med att lagat lunch och damm torkat lite. Ska väl kanske fortsätta med det lite senare men nu ska jag se filmen Natalee Holloway på tean som är baserad på den verkliga historian som just Natalee Holloway som försvinner på en klass resa i Aruba. NÄ nu måste jag lägga ner datorn!! tjiiing.

välkommen lördag

nu sticker jag på jobbet. hörs ikväll. kram

Godnatt

Ikväll har vi haft oväntat besök av Marianne och Johan, det var väldigt roligt och lilla Beanca va också med! Hon klamrade sig fast vid iPaden såklart (sjukt smart unge) och vi vuxna tog en glas rött och surrade och kollade på the voice. Det programmet imponerar väl dock inte mig så mycket men det var trevligt i vilket fall!=) hoppas dom ringer om port koden flera gånger!=)



Nu ska jag bums i säng för imorgon är det jobb igen. Vi har även hunnit på hemmakväll och köpt lite godis. Mums! Nä nu måste jag verkligen tänka på refrängen. Godnatt!

PS. Middagen blev väldigt lyckad så det blir en god mat låda imorgon!! D

Ps2. Gammal bild. Åt ej kassler till middag och jul stjärnan är ner plockad.... Ds


Fredag 20/1-12

Halloj! Idag har jag njutit av mig lediga dag och bara legat och degat i sängen framför soffan, bara tagit det lugnt helt enkelt. Det finns så mycket måsten när man är ledig, så som tvätt, städning osv, men jag kände att det får jag ta tag i på söndag helt enkelt! Jag har nyss varit och handlat och kvällens middag ska bli såå himla god, potatisgratäng med mozarella inlindat i lövbiff med parmaskinka! mums! Också ett glas vin till det såklart.
Ikväll är jag sugen på att se en riktigt bra film innan läggdags också, Jag lyckades inte hålla mig vaken till filmen vi såg igår så ett nytt försök idag! Vet ni att mer än hälften av alla filmer jag sett har jag inte sett slutet av filmen på, varför? Jo för jag somnar alltid på Calles bröst när vi ser på film, men det gör ingenting för det är så himla underbart att få somna tätt intill Calle. Jaja, nu ska jag börja med maten.

Myyyys

Imorgon är jag ledig det ska bli så jävla skönt! La mig nyss i sängen men då frågade Calle och jag ville kolla på film i soffan men jag ville promt ligga i sängen! Så vi bar ut den till vardagsrummet och sover här inne inatt, åh så himla mysigt!!!:)


Hjärtat

Myser med min älskling och laddar batterierna inför imorgon när det är Jobb 07.00-20.30.


Onsdag 18/1-12

Tjabba!
Idag var jag tillbaka på service i matfors, det är alltid lika roligt att komma ut dit och träffa alla goa människor som man har jobbat med, saknar dem alla! Hur som helst, jobbade dubbel med anja hela eftermiddagen, det var roligt och vi jobbade otroligt bra tillsammans =) Nåväl. När jag kom hem till stan igen var jag så sjukt hungrig och hade noll fantasi till middag, som vanligt då, fan vad jag tycker att det är jobbigt att komma på vad man ska laga, haha.. Nä, nu ska jag fakiskt ta och sätta mig ner med Calle och skriva en veckolista på vad det blir för middag, det vore väl smart va? Så slipper man fundera också vet man att idag ska jag laga... osv.
La mig i soffan efter middagen och somnade framför datorn?? ååh.. men sov inte så länge för jag vaknade av att pappa la på wordfeud och det var ju tur, annars hade jag inte kunnat somna sedare.
Jaja, Jag har nyss tagit med en dusch, myst ner mig i soffan igen och tagit fram en ben and jerry glass som jag ska gotta mig med! =) Trevlig kväll allihopa.

Nu blir de jobb

Med Anja på service:)


Tisdags 17/1

Hello allihopa. Ja, ibland blir det sånna här dagar med noll uppdatering och det är inte för att jag inte vill skriva till er utan för att jag inte haft tid och för att inget har hänt. Jag har jobbat idag. Jag började 07.00 imorse och slutade nyss 20.30. Men allting har gått bra förutom min sjuka huvudvärk som jag vaknade med imorse samt min växtvärk. Ja, tro det eller ej så har jag faktiskt fortfarande växtvärk i denna ålder. Den gick över runt 1 och kom tillbaka nu på kvällen, hela benet känns ömt och det är ju allt annat än skönt! Så nu vet ni det! Nu ska jag fort hem och hoppas på att mina smink prover jag beställt har landat hemma hos mig!:) nåväl. Det var allt för idag, tack&hej


godkväll

Godkväll.
Idag har jag jobbat på service 14-21, det var förbannat skönt att komma tillbaka och träffa alla osv, allting gick bra och jag kom ihåg rutinerna!! wihoo.. Det enda som hänt idag är att calles bil hade laddat ur batteriet när vi skulle åka så pappa fick komma och hjälpa oss med startkaplar och det köret! Annars så är allt lugnt. Nu har jag lagt mig ner i sängen, läst igenom bloggarna och ska nu slå igen datorn för imorgon blir det jobb 07-20.30! Också hoppas jag att jag fått ett paket med smink prover som jag skickat efter imorgon när jag kommer hem från jobbet. så natti natti kära ni. kram kram!!

Godmorgon


r.w

Idag har jag hängt med min bror. Vi var på Granlomatchen och kikade på innebandy, det var så sjukt längesedan jag var på innebandy så ojoj. Min bror slutade spela i Granlo för några år sedan och jag kommer ihåg när Granlo laget startade, med alla pojkar som växte upp i Granlo som är i samma ålder som min bror. Jag och alla andra små systrar var alltid på alla deras matcher och var deras största fans. Tyvärr så är Granlolaget inte detsamma nu, när över hälften har slutat och alla nyförvärv osv, men Granlo är fortfarande Granlo. Och hoppas att dom går upp nu till allsvenskan (tror jag det är?) så vi sätter lilla orten Granlo på kartan! =)

Imorgon ska jag göra come back på service, det ska bli otroligt roligt och jag kan faktiskt säga att jag är lite nervis, det är nya vårdtagare och allt ser nog inte ut som när jag var där i sommras. Men kul ska de bli iaf!=) Kram kram
Haha, har är en gammal bild på mig och brorsan för några sommrar sedan!

Mys med älskling


här hände inte mycket idag

hejsan svejsan, idag är jag lite loj förstår ni. Jag har iaf lagat middag till mig och C, tänt alla ljus i läggan, bäddat sängen och placerat mig i soffan med ett glas vin. jaa. mer än så har faktiskt inte hänt..Nu ska jag nog slå på en riktig tjej film och drunkna i mitt viiiiinnnn. so loonggg

bild från i sommras
image description

lördag 14/1-12

goddagens.
Idag har jag och C tvätt tid men skippar den idag, för första gången har vi typ inte överdrivet men tvätt så ska boka om tiden istället =) Altså  fyy vad jag längtar efter en egen tvätt maskin hit i läggan, vi har ju diskmaskin och det är så himla skönt! inge bråk om disk osv! haha.. Så nu längtar jag tills vi köper egen tvätt maskin, dock så får det bara plats en liten toppmatad inne i vårat badrum men va gör de:) Nä nu ska jag fundilera ut någon middag oså! Trevlig dag!! :)

Världens finaste pojkvän

Idag blev jag så himla brydd när jag gick och hämtade posten, det var nämnligen ett väldigt fint brev till mig, med mitt namn skrivet fint i kursivt stil och hela fadderullan. Blev så fundersam men slet såklart upp brevet för jag är så himla nyfiken och därav så var det en bild på mig och Calle med en text. Altså ååh Gud jag blev så glad. Och nu tänker ni att jaha vadå glad för ett brev? Men ja! Faktiskt, när man varit tillsammans ett längre tag&blivit lite bekväma med varandra så gör någonting så himla litet så mycket! Bara att han skickat brev hem till sig själv (fast till sin sambo) och överhuvudtaget kom på en sån ide! Så himla fint! Ni kan ju bara tänka er hur kul det plötsligt blev att kolla posten, inte bara räkningar&reklam utan även kärlek på posten!! TACK älskade älskade hjärtat mitt, jag älskar dig så mycket Calle! Du är bäst!


hjälp sökes

Skulle vilja göra en förändring här i bloggen.. så som jag gjorde varannan vecka typ när "jag bloggade som mest" haha. tycker om förändring, och tycker att min blogg är mööörk och dyyysterr... typ som döden själv! Så tack alla ni som besöker mig ödå, MEN som sagt, i need help här. vill ha något ljust och fint nu, våren kommer ju snart med så det passar ju bra. nå, någon frivillig?  snälllaaa

sovit bort hela dagen

Idag har jag sovit bort heeela dagen, nästan. och nu har jag bytt mitt tänkande, jag skiter faktiskt i att jag sov bort halva dagen, för jag lever bara en gång eller hur? jag jobbar och står i och gör det ska jag och när jag väl är ledig så är min kropp trött och vill vila och då så, varsegod kära kropp till din vila. det gör inte mig någonting, det är ju bara skönt? Hade ju inte precis något bättre för mig.
Jag älskar att ha rutiner, jag älskar att kliva upp tidigt på morgonen, göra alla mina morgon rutiner, allt i rätt ordning, gå till jobbet, komma hem och köra allt i rätt ordning, och dagar jag är ledig älskar jag också att ha mina rutiner "någolunda" MEN, vissa dagar så behöver man sova, så nu har ni mitt svar till varför jag inte i detta inlägg skriver om min ångest för jag sovit bort hela dagen, för f-n va skönt de va!

NU till något tråkigare, idag så placerade sig min barndomsvän och bästa på ett plan till Indien med sin karl i två veckor. Jag fick en klump i magen när vi kramades hejdå häromdagen och inser hur mycket jag faktiskt kommer att sakna henne. Men så länge jag vet att hon njuter och mår bra så mår jag också bra! Riktigt avis är man ju om inte annat.... haha. Hoppas du har det bäst babyyy!!! LOVE LOVE
också lite gamla bilder på oss för det!!

Godnatt mina fina

ZZzzzZzz


Mobilblogg

Är hemma hos mamma och pappa och myser! Kände att om jag bara satt hemma efter middagen så skulle jag somna i soffan(som igår) och därav ingen sömn inatt. Så åkte hit istället.
Har suttit och läst genom några skriv böcker från klass 1-5 guuuud vad nostalgiskt:) aja. Ska snart promenera in till stan igen:)


mina ladies

Hello bloggen.
Idag blev det en liten sovmorgon, sedan ringde svärmor och svärfar och ville bjuda oss på lunch, det tackar man ju inte nej till så jag och C gjorde oss iordning så möttes vi upp och gick på 1891, maten var väl sämre än vad jag hade förväntat mig, åt vitlöksmarinerad kyckling file och potatis och nån tomatsås som dränkte min potatis, men annars vare ju bra!! så himla mysigt där inne, men hade som saget förväntat mig mer.
Efter lunchen gick vi en sväng på stan innan jag gick till Jossa och drack te och fikade lite, väldigt mysigt=)
älskar våra tebjudningar haha! så härliga. Jag och jossa lärde känna varandra genom fotbollen för många år sedan, sen började vi i samma klass i gymnasiet och Eve som jag också skriver om i bloggen började också i våran klass och då hittade vi tre varandra =) utan dom hade jag bokstavligt talat aldrig klarar gymnasiet, dom peppade och hjälpte mig mer än vad mina lärare gjorde. Dom är underbara =)
Nu ska jag börja med middagen! So long =)
Alla bilder som kommer nu är olika stora pga att jag tagit dem från arkivet här på bloggen.
Jag och Josefin på vagant tävling (studenttävling) sista året i gymnasiet
Jag jossa och eve i ettan i gymnasiet, åååh vi var så små.
Champange frukosten på studentdagen
Fina josefin på gatufesten för två år sedan.

lista

Känner mig lay back.. ohuuff. jobbade 07-14 sedan däckade jag i soffan runt 15-16 och vaknade 19, fan att man inte ha mer självdiciplin!!!!
därav en lista till er
1. Hur gammal är du om fem år? 25

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? arbetskamraterna

3. Hur lång är du? 173-175 kanske

4. Vilken är den senaste filmen du sett? twilight eclipse

5. Vem ringde du senast? jossa

6. Vem ringde dig senast? jossa

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? slutrea på guldfynd hahaha.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? varken eller =)

10. När såg du senast din mamma? alledeles för länge sen :O måste nog åka hem imorgon!!

11. Vilken ögonfärg har du? blå

12. När vaknade du i dag?  05.30

13. Vilken är din favoritjulsång? den dära svängiga, typ.. mer jul heter den va

14. Vilken är din favoritplats? lägenheten.

15. Vilken plats föredrar du minst? alla trånga ställen

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? den som lever får veta

17. Vad skrämde dig om natten som barn? spöken och mörker

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? när calle skulle säga något också sa han heeelt fel =)

19. Hur stor är din säng? stor

20. Har du stationär eller bärbar dator? båda

21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan

22. Hur många kuddar har du i sängen? 6 st

23. Hur många landskap har du bott i? ett

24. Vilka städer har du bott i? Sundsvall

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? jadu? strumpor och skor?

26. Är du social? Ja, de kan jag nog påstå

27. Vilken är din favoritglass? farily nuts av ben and jerrys eller hägendas(stavning) med cooking and caramel

28. Vilken är din favoritefterrätt? dunno

29. Tycker du om kinamat? ääh.. inge spec egentligen

30. Tycker du om kaffe? mer och mer, och äälskar blue javaaaa

31. Vad dricker du till frukost? juice

32. Sover du på någon särskild sida? det beror på vilken sida av sängen jag ligger på. aldrig ryggen mot dörren om ja sover ensam. Annars är jag mest rörlig.

33. Kan du spela poker? jajamensan

34. Tycker du om att mysa/kela? jaaa

35. Är du en beroendemänniska? ja, tyvärr

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nää

37. Vill du ha barn? absolut

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och  lite tyska

Jag är en av dom nu

Ja. Då var dagen kommen. Jag har dragit mig, skruvat på mig, tvekat och inte brytt mig. Men igår hände det. Jag såg på twilight. Alla har tappat hakan över att jag inte ens sett ettan. Haha Nää fy, jag som inte tycker om vampyrfilmer och sånt där overkligt. MEN igår... Ja, jag kan ju säga såhär. Efter 30mim av första filmen ville jag bara se mer och mer, det slutade med alla tre filmerna på raken från 16-01 såg jag och c på twilight (med matpaus). Och ja, dom var bra. Är inte helt såld i vargarna och vampyrgrejen men hela handlingen. Och ja, jag vill bara sluta på jobbet nu så jag kan hem och se fyran. Fan! Nu är jag officiellt twilight tönt!!


hahaha

sitter och fnissar för mig själv, härlig humor man har

Vackra älskade du


today.

Hej mina söta läsare.
Idag har det blivit en riktig slappar dag, usha, får sån ångest. Jag jobbade mellan 07.00-20.30 igår och när jag kom hem så hängde jag/vek tvätt och så latade jag mig bara framför tv'n och surfade på datorn... Blev rätt sent så vaknade rätt sent idag med, men för det har jag inte fått någonting gjort. baaaraa slappa. Det är väl rätt skönt det med " att bara vara" det tror jag alla behöver! Idag gjorde jag en chiladas (ja stavning på den tack, haha) till middag och det blev förjädra gott. Så snabbt och enkelt att göra så =) Jag och Calle har varit och handlat också. Faaan vad jag hatar att handla på ren svenska, jag älskar att gå i affären och packa ner alla varor men när man kommer till kassan så svider det i hjärtat. Varför ska föda som man behöver för att överleva vara så dyrt? fattar ickee...
Nåväl. Nu är alla ljusen tända i läggan och jag ligger såklart i soffan och halv slumrar av paltkoma. nu ska jag hoppa in i duschen och hämta lite gotta innan jag slår på en film =) tjing..
Hittade en gammal bild också, tänk att jag vågade klippa av mig håret! hoho jaja..

Morgon stund har guld i mund


isbit

tomt i kommentarsfältet!?? va e de för stil hörrni!
Idag iaf så har jag jobbat kvällen, mycket roligt! har sånna otroligt sköna och roliga arbetskamrater så man går mest runt och skrattar hela dagarna. Trivs så himla bra! =) Kom nyss in och sitter som en isbit i soffan, är så förbannat kallt ute så man dööör ju nästan. Har nämnligen varit ute och träffat Ida!  trevligt med lite kvälls skvaller hoohooo!!
Imorgon ska jag jobba 12 timmars så det blir en tidig morgon och sen kväll så nu är det dags att slå igen mina två blå! =) Sov gott och trevlig kväll alla partynissar och hemma mysare!

bad vs. good

lite bra.. lite dåligt..
saker jag stör mig på:
1. folk som spelar världens högsta musik i lurarna på bussen.. jahajaaaaa...hade jag velat lyssna på musik hade jag tagit med mig egen...
2. Folk som tuggar med öppen mun. no words need.. äckligaste som finns.
3. vakna på morgonen och inse att håret FORTFARANDE är blött efter att man duschat kvällen innan, vilket resulterar i iskallt huvud och kall i kroppen....
4. Dödshalkan och vädret ute, trillade på väg till hemköp, tur man bor mitt i stan så ingen såg...ha...ha...ha...goda skratt till dom som satt på o'learys
5. Blogghysterin, widerstedt och alla idioter som skriver massa skit bara.
6. TV spel och DATOR spel mest cod.......
7. min blogg - under all kritik
8. "översittare" - gaaah var på sjukhuset här om dagen och såg sånna otroligt mesiga rakryggade läkare som gick som om dom var tusen gånger bättre, som om dom ville klappa mig på huvudet och berätta hur bra dom var. komsi komsi era rackare ska jag dra ner er på jorden.
9. folk som inte förstår - Folk som inte förstår saker, överhuvudtaget. Som exempelvis försöker ta hand med en människa utan hand, gaaahh..
10. Folk som är oförskämda - Folk som inte svarar på tilltal osv osv osv
också kan vi komplitera med något som jag tycker oooommm
1. vitt vin - ett glas vitt en onsdagkväll eller en flaska vitt med carro på en fredag, same shit, vitt it is
2. baka - helst cornflakes kakor, smör, socker och sirap.. så jävla mycket socker och så överdrivet gott
3. mitt jobb - jag har utvecklats, sett många olika saker, testat på, fått tålamod och framförallt lärt mig att inte ta någonting för givet här i livet.
4. sambo - guds gåva till kvinnan... eller ja, mig iaf.. calle älsklingen.. ingenting är bättre än dina andetag mot min nacke när du håller om mig.
5. att vakna utvilad på morgonen 05.30 - att få göra sig i ordning på morgonen när man är pigg, utan att stressa och att få dricka mitt te i lugn och ro framför tvn.
6. Gå till jobbet innan stan har vaknat - OTROLIGT underskattat. När jag flyttade in till stan ville jag mest känna pulsen, nu är det bästa jag vet när jag går genom stan helt ensam på morgonen, man möter max 1-2 människor som är påväg till sina arbeten, man andas in luften och det är bara sååå härligt!
7. Frukost på sängen - både att ge och att få, faktiskt. Det är inte ofta, men det är speciella tillfällen som bara får en att sätta lite extra kvalite på vardagen.
8. Chips - äter säger 5/7 dagar i veckan, hahaha nammm naaamm.
9. Att känna sig snygg - men det finns väl ingen bättre känsla?
10. Att älska - Kärlek i olika former, kärlek till pojkvän, familj, arbetskamrater, djur osv osv osv. ALL kärlek och att få älska någon så som jag älskar Calle, det är det finaste jag vet.
SÅÅÅJA, slutade ju rätt bra ändå. Arg var jag i början men sen slutade det med något bra.
och snälla ni, ni som nu läser verkar ju läsa av en anledning och vilja att jag uppdatera, så ge mig lite pepp genom kommentarer så ger jag er läsvärda inlägg hädanefter! fridens liljor!

KitchenAid!!!!!!!

Underbara julklapp!


vs


RSS 2.0