Tjabbababaa..

Här är det lugnt. Tänkte kika in och berätta vilka fina grannar jag har, i helgen när jag och c var hos gerd&bengt på lite vin så fick vi så himla mycket fina saker. C fick parfym och jag fick massa smink,parfymer och skönhetsprodukter! Så himla gulligt. Jag har jätte svårt att ta emot saker från människor men Gerd vägrade ge sig så! Haha!

Nu ikväll kom Emma upp med några semlor som vi mumsat i oss här. Som kvällsfika gjorde vi smoothie. Gotti Gotti!!! Nu ska vi slå på en film och fortsätta mysa:) natti.


Ding ding


Yes sir


Alla hjärtans dag

Med en underbar pojkvän


I'm alive

Ja Tjena hejsan. Nu har ni säkert varit oroliga över att jag dött på gymmet efter mitt dödsinlägg om gymmet. Haha. Men jag lever. Och nu tror ni säker att jag är helt tokig som uppdaterar 10 i 5 på morgonen men det är jag icke förstår ni! Jag jobbar nämnligen natt och har två timmar kvar. Jag jobbade igår natt med och det gick bra, var lite halv skakis när jag kom hem bara pga av koffeinkick, tror jag. Jag och Calle var även hundvakt natten till igår så när jag kom hem på morgonen skulle jag gå ut med dagny(hund1) och valpen(hund2). Det gick ju sodär. Mådde halv dåligt och ville bara sova men när jag skulle koppla hund 1 så sprang hund2 och kissade och bajsade i köket så vi hann inte ens ut!!! Faaaan va less jag var då men man kan ju inte skälla på en liten valp med världens sötaste ögon. Så det var bara att gå ut och gå en sväng i vilket fall så hund 1 även fick kissa av sig lite. Nåväl. Sov som en kratta när jag väl la mig pga av busiga hundar. Vaknade runt 11 av Maria kommer och ska hämta igen hundarna också har hon även med sig självaste Arn, ja Joakim som spelar Arn och även Hugo i Elsas värd. Ja då blev jag less. Absolut inte för att dom kom utan att jag låg i sången spritt sprängandes naken och hade hellre velat gått ut och presentera mig när jag tillochmed var i mitt hem! Haha men näää. Låg kvar och låtsades inte finnas. Ville inte visa mitt nyvakna face inför honom, kändis ju. Ja nån måtta får de ju va! Haha jaja, somnade om en stund till sedan 13.30 vaknade jag igen, tog en dusch och gick ner till Emma som flyttar in på Storgatan idag! Välkommen:) sedan skulle jag sova en till stund men då fik vi ett till oväntat besök av calles lillebror och hans vän så blev inte mycket sömn inför denna natt men slutar ju snart så:) får sova igen mig idag. Nä nu ska vi ut och runda men tänkte bara säga att jag lever. KRAM KRAM!

Ursäkta för långt och sammansatt inlägg men mobil bloggar och alla felstavningar beror också på att jag är tröttttt.


obs långt inlägg

Tjabba!!
Jag har som sagt fått ett friskvårdskort som jag ansökt om, vet inte om jag skrivit det? Men jag tror jag har nämnt det här iaf. Nu är det såhär att jag har ett problem. Jag ska förklara min situation. Jag har alltid varit en träningsmänniska så länge jag kan minnas, spelat fotboll, innebandy, gett gärnet på idrotten osv. När jag slutade med innebandyn och fotbollen så gymmade jag. Sedan av ren lathet så slutade jag med det med. Tråkigt nog. Men nu har jag ju fått friskvårdskortet och är på väg att dra igång det hela igen. Jag var och löpte på gymmet i fredags och även idag, men till mitt problem. Jag värmer upp på bandet, motionerar, ökar tempot, sedan joggar/löper jag i cirkus trettio minuter, efter det joggar jag ner och varvar ner innan jag kliver av bandet, jag äter även också innan jag går till gymmet och jag dricker vatten varannan minut när jag löper, MEN när jag kliver av bandet så känner jag mig alldeles illamående, svimfärdig och yr? Det känns som om jag håller på att få en hjärtinfarkt och rent av DÖ på gymmet när alla ser på? Jag går som på moln in i omklädningsrummet, helt yr och det håller på att svarta för ögonen bara på vägen dit. Är det här ett tecken på att jag är så in åt helvete otränad eller något annat? Jag kan ju bara meddela att det är den äckligaste känslan jag någonsin varit med om. Jag gick som halv lullig hem från gymmet och har nu slängt mig i soffan 30 min senare och det börjar nu släppa lite granna. uscha vad jag blir nojjig över sånt här. Världens hemskaste känsla. Någon som har någon ide??

fredag

Jahapp! Idag så klev jag som sagt av mitt dygnspass runt 10.00, då kom pappa och hämtade upp mig så for vi hem till mig och jag sprang upp och hämtade träningskläderna och drog bort på Helex. Jag gick på bandet först men ökade eftersom, men det blev inte så långvarigt. Men det kändes väldigt bra på något vis att vara på gymmet, jag kände mig "duktig" typ haha. Blev inte så jätte mycket träning men man måste ju börja någonstans =)
Sedan drog jag hem och städade hela läggan från topp till tå haha! Efter tog jag en väl förtjänt dusch och slocknade i soffan tills Calle ringde och väckte mig och sa att han skulle jobba över :(  Han är ännu inte hemma än, så tråkigt för mig, men bra för honom som tjänar stor kosan! Här sitter jag med ett glas vin och väntar in honom. Har även varit hemma hos mamma och pappa ikväll och myst lite. Tog ett 45minuter långt samtal med mormor med, min älskade älskade mormor. Vad skulle jag göra utan dig (L)
Jaja, tråkigt att hon blundar på bilden men enda jag har på hon och mig på mobilen.
Kram

2/2-12

Tjabba!
Idag har jag klivit på ett dygn. Började klockan 10.00 och sedan har allt bara glidit på som vanligt här. Vi har nyss kvällsfikat och nu glor vi på tv och väntar på halv åtta hos mig. Imorgon ska jag få skjuss hem av pappa från jobbet, vilken lyx! Tänkte hämta ut mitt friskvårdskort och sedan dra på gymmet med honom och få upp flåset lite på löpbandet innan jag börjar på alla roliga pass som jag tänkte gå på. Nåväl. Mer än så hade jag väl inte att säga. Ses och hörs!


RSS 2.0